CS2'de anlık ms yükselmesi ve FPS düşüşleri

m.dincer

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, son bir haftadır CS2'de çok fazla ms'ler almaya başladım. ms dediğim ping değil, sağ üstteki ms. Birçok foruma baktığımda herkes pingden bahsediyor, bir türlü çözümünü bulamadım. Yardım edin.

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-13_223903414.png
    resim_2024-11-13_223903414.png
    72 KB · Görüntüleme: 72
Merhaba, son bir haftadır CS2'de çok fazla Ms'ler almaya başladım. Ms dediğim ping değil, sağ üstteki ms. Birçok foruma baktığımda herkes pingden bahsediyor, bir türlü çözümünü bulamadım. Yardım edin.

Oyunu tam ekranda çalıştır reis, arka planında videolu resim koyma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de aynı sorunu Ryzen 9 7900X + 6900 XT ikilisiyle yaşıyorum. Halen de çözebilmiş değilim. Tüm sürücüler + Windows güncel anakart X670E RAM'lar 32x2 64 GB 6400MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu tam ekranda çalıştır reis, arka planında videolu resim koyma.

Zaten öyle kanka, ping sorunlarıyla ilgili de her şeyi yaptım düzelmiyor. 3 maç oynuyorsam 2 maç aynı sorun ve sıktığım mermiler gitmiyor. Bir anda ışınlanıyorum, internetim de fiber çok hızlı. Sistemim de güncel ve sistemimde güçlü bir sistem.

Zaten öyle kanka, ping sorunlarıyla ilgili de her şeyi yaptım düzelmiyor. 3 maç oynuyorsam 2 maç aynı sorun ve sıktığım mermiler gitmiyor. Bir anda ışınlanıyorum, internetim de fiber çok hızlı. Sistemim de güncel ve sistemimde güçlü bir sistem.

Oyun ayarlarını sıfırla veya format olabilir son çare.

Bende aynı sorunu Ryzen 9 7900X + 6900 XT ikilisiyle yaşıyorum. Halen de çözebilmiş değilim tüm sürücüler + Windows güncel anakart X670E RAM'lar 32x2 64 GB 6400MHz.

Ben de aynı şekilde. Garip olan sorunu çoğu kişi yaşamış ve çözümü yok ne Türk forumlarında, videolarında ve yabancılarda da yok. Çok garip oyunu oynatmıyor adeta.

Yaklaşık 2-3 haftadır bende aynı problemi yaşıyorum.Sanki görüntü atlayarak gidiyor,akıcılık yok.Yerli yabancı forumları takip ediyorum benzer sorunlar var çoğu kullanıcıda,sistemimiz ya da net hızıyla ilgili değil sanırım

''Seçenekler >Oyun >ağ gecikmesini düzeltmek için ara belleğe alma : 2 ticks'' yapınca kararsızlık nispeten düzeliyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı