CS2'de çok hile geliyor

ez2mix

Femtopat
CS2'de sadakat + 5 yıl rozetim var. Buna rağmen çok hile geliyor geçen hafta mevlana geldi iki defa birinde maç iptal edildi ama çok bariz belli edenler de var. Legit oynayanlarda var. Bu hilelerden kurtulmanın yolu yok müdür FACEIT dışında?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2'de sadakat + 5 yıl rozetim var. Buna rağmen çok hile geliyor geçen hafta mevlana geldi iki defa birinde maç iptal edildi ama çok bariz belli edenler de var. Legit oynayanlarda var. Bu hilelerden kurtulmanın yolu yok müdür FACEIT dışında?

Hesabın onaylı mı? :D

Maalesef Valve bu konuda gerekli bir adım atmıyor. Aynı konudan bende muzdaribim.

Hesabın onaylı mı? :D
Seçkin onaylı sunucularda da çok fazla hile var.

Son güncellemeden sonra inanılmaz artış oldu gibi hissediyorum. Bana da her 2 maçın 1'inde geliyor. Valve yine bildiğimiz gibi.

Bu düzelmez adamlar Steam'ın sahibi oturduğu yerden para kazanıyolar CS2 geliştirip başlarına bela almazlar belki akılları başlarına gelir FACEIT alırlar anti cheatını CS2 monte eder eliniz geldiğince övgü almaya çalışın zaten belirli bir rank üstü hile vs hile.

Maalesef Valve bu konuda gerekli bir adım atmıyor. Aynı konudan bende muzdaribim.

Seçkin onaylı sunucularda da çok fazla hile var.

18K üzeri hile genellikle. Gerisi çok hile değil, ban yemedikleri için üst elolar hile hep.

Sadece hile değil Rusları da banlamaları lazım. Valve keşke Steam'i Rusya'ya kapatsa😌

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı