6 oyunun 4ü hile geldi kral bazen mi sence bu 14kdayım ben arkadaş 16kda hesaplar seçkin ona rağmen baya hile var.Kral bazen gelebiliyor hiç olmayacak kadar iyi anti-cheat yapan bir firma yok zaten.
6 oyunun 4ü hile geldi kral bazen mi sence bu 14kdayım ben arkadaş 16kda hesaplar seçkin ona rağmen baya hile var.Kral bazen gelebiliyor hiç olmayacak kadar iyi anti-cheat yapan bir firma yok zaten.
Uzun zamandır bana denk gelmiyor, gelenler de banlandı çoğunlukla oyuna ilk başladığım zamanlarda geliyordu.
Hocam kaç saatte 19k elo yaptın bir de sadece dereceli mi oynuyorsun meraktan soruyorum.
Uzun zamandır bana denk gelmiyor, gelenler de banlandı çoğunlukla oyuna ilk başladığım zamanlarda geliyordu.
Hocam kaç saatte 19k elo yaptın bir de sadece dereceli mi oynuyorsun meraktan soruyorum.
Bana Nova 3'te denk gelmedi şu ana kadar. 60 küsur Mirage maçı kazandım ve denk gelmedi. Ya çok çok legit oynuyorlar ya gerçekten de hile yok.
Ölüm maçı atıyorum adam yere bakarken bir anda AWP ile bana no scope atıyor 1 milisaniyede dönüyor hedefe.
Oyun binary türüne çok benzediği için hile pek yoktur (UTF-8 veya batch karışımlı olabilir)
Oyunlarda şöyle bir şey var.
Utf-8 Amerikan kodlama basit oluyor.
Ama binary (örnek: 0 0 1 0 0 1) hilelemek çok zor oluyor hatta aylar sürebiliyor.
Oyunda çok hile varsa utf 8 gibi basit koddan yapılmış.
Ama oyunda neredeyse hile yoksa binary zorluğunda yapılmış demek.
Sonuç: CS2 de hile çıkmayabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.