CS2'de her oyun hile geliyor

Aqff

Hectopat
Hesabım seçkin ve temiz. 10 yıllık hesap 1 salise bile hile görmedi. Hileci herhangi birisiyle birlikte girmedim. Takımıma gelenler oldu ama arkadaşım değildi. Uzun zaman önce rank kasmayı bırakmıştım ara sıra zevkine arkadaşlarla atıp çıkıyorduk. CS2 geldikten sonra tekrar kasmak istedim. Seçkin ilk 10Win alana kadar normal geçiyordu ama sonrasında her maç aralıksız hile var. Hile değil iyi oynuyordur demeyin boş yere dümdüz hile. Kapıdan vurmalar, zıplayarak vurmalar, bunnyler her şeyiyle apaçık hile yani. Bala şansa 1, 2 vurma da değil her el koşa koşa vuruyorlar. Son 10 maçımın hepsinde geldi. Öyle bir durum ki rakibe 2, 3 tane geliyorsa kendi takımıma da geliyor ve hileler kendi arasında kapışıyorlar. Var mıdır bunun bir çözümü şunu yap düzelir diyeceğiniz herhangi bir yolu? Gerçekten çok yordu oyunu oynayamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabım seçkin ve temiz. 10 yıllık hesap 1 salise bile hile görmedi. Hileci herhangi birisiyle birlikte girmedim. Takımıma gelenler oldu ama arkadaşım değildi. Uzun zaman önce rank kasmayı bırakmıştım ara sıra zevkine arkadaşlarla atıp çıkıyorduk. CS2 geldikten sonra tekrar kasmak istedim. Seçkin ilk 10Win alana kadar normal geçiyordu ama sonrasında her maç aralıksız hile var. Hile değil iyi oynuyordur demeyin boş yere dümdüz hile. Kapıdan vurmalar, zıplayarak vurmalar, bunnyler her şeyiyle apaçık hile yani. Bala şansa 1, 2 vurma da değil her el koşa koşa vuruyorlar. Son 10 maçımın hepsinde geldi. Öyle bir durum ki rakibe 2, 3 tane geliyorsa kendi takımıma da geliyor ve hileler kendi arasında kapışıyorlar. Var mıdır bunun bir çözümü şunu yap düzelir diyeceğiniz herhangi bir yolu? Gerçekten çok yordu oyunu oynayamıyorum.

Yapacağın tek şey oyunu silmek başka çaresi yok 5$'a hile satılıyor gerisini sen düşün :)
Ow zaten kalktı eskiden Ow'den güzel banlar atılıyordu nispeten daha azdı şimdi oda olmayınca Nova 4'ten sonra her el hile gelmeye başlar.

İlla oynayacam diyorsan faceit gayet güzel çalışan bir sistem

Premier'de derecenize de bağlı bu. Premier'de rekabetçidekine göre daha çok hile var. Ben hiç anlam verememişimdir neden bir şey kazanmadıkları halde hile ile derece kastıklarına.

Güven faktörünüz düşük olabilir mi? Seçkin hesapla girdiğimde hile denk gelmiyor. Sadece dün birinden şüphelendim ve oyunda raporladım, 2 raunt sonra maç iptal edildi.
Hocam benim de aklıma bu geliyor ama neden düştüğünü bilmiyorum. Dediğim gibi hesabım yeni hesap değil 10 yıllık hesap ve hileyle uzaktan yakından alakam olmadı. Bir anda başladı her maç rakipte de takımımda da hile gelmeye ve durmuyor. Geri nasıl yükselteceğimi de bilmiyorum varsa şunu yap yükselir diyeceğiniz bir yöntem uygulayayım.

Premier'de derecenize de bağlı bu. Premier'de rekabetçidekine göre daha çok hile var. Ben hiç anlam verememişimdir neden bir şey kazanmadıkları halde hile ile derece kastıklarına.
18K küsürlerde başlattı hocam rank kasmayı bırakmadan önce ligim yüksek olduğu için. Rekabetçide hile zaten geliyordu arada bir ondan dolayı seçkin kasayım dedim ilk 10 maçtan sonra burası da felaket bozdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı