CS2'de hileler çoğaldı mı?

Thomas Shelby00

Picopat
Katılım
13 Temmuz 2023
Mesajlar
322
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle şunu belirteyim öyle kötü oynayıp oynayan biri görünce hile diyen birisi değilim. FACEIT 8 levelim mükemmel olmasa da en azından oyunun her konusuna hakimim. Bu CS2 geldi geleli. 2 3 maçta bir hile denk gelir oldu. Hayır wallhack açıp saçma saçma göstere göstere oynayıp legit oynadığını zanneden avellere gülüp geçiyoruz da. Adam açıyor aimi tavşan gibi zıplaya zıplaya vuruyor. 3 dk da 13 0 bitiyor maç çıkıyor. Giriyorum envanterine bıçakları var eldiveni var sağlam çarlar. Bu 1 kere de olmadı çok kez denk geldim. Sorunca da ban yemiyoruz VAC çalışmıyor gibisinden yanıtlar alıyorum hep. Oyunda bir açık mı var sistem tam oturmadı mı anlamadım ama iyice suyu çıktı sürekli hile geliyor. Böyle oyunlarda hileye denk gelince de ne yaparsan yap kazanamayacağını bildiğin için büyük koyuyor adama hevesin kaçıyor. Benim güven faktörüm vs. çok düştü de böyle mi oluyor yoksa herkeste aynı durum var mı?
 
Hile var evet fakat bana kalırsa düşük liglerdeki en büyük sorun eşleştirme sistemi. Benim 1000 saatim bile yok ama karşıma her el istisnasız 5000 saat oynayan adamları veriyor ve hile gibi oynuyor terli herifler. Düzelene kadar oynamayı düşünmüyorum oyunu.
 
Hileler çoğalmadı zaten çoktu. Bu yüzden oyunu bırakmıştım 1 sene oldu oynamayalı. Valve adam akıllı bir hile sistemi getirmeden resmî rekabetçi oynanmaz. Şu an faceit daha tatmin edici bir oynanış sunuyor. O kadar faceit oynadım bir kere bile şüpheli bir şeyle karşılaşmadım ama rekabetçi eliyle koymuş gibi bulanlarla, abuk subuk vuruşlar yapanlarla, insan üstü hsler atanlarla dolu. Sanırsın hepsi espor turnuvasından fırlayıp karşına geliyor.
 
valve hileciler asla banlamıyor. bu hesapları sürekli kontrol edin asla yasaklanmayacaklar.
Hilecilerin profilleri
×͜× ᴄ͢͢͢ʀɪᴍɪɴᴀʟ https://steamcommunity.com/profiles/76561199350738359
nbdbro https://steamcommunity.com/id/420360213769/
Hilecilerin maç kaydı https://csstats.gg/match/172771593
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Çok fazla hile var , göstere göstere vuruyorlar. Hesabim prime olmasina ve güven faktörümün kötü olmadığına emin olmama rağmen eldiven ,bıçak, bir ton silah skini , sör kanlı serisi ajanlar vs. dolu envanterli adamlar rahatça wallhack , trigger , aim kullanıyor. Mm ve yoldaş girmeyi cs2 çıktıktan birkaç hafta sonra bıraktım. Basit eğlence, dm , silah yarışı takılıyorum yinede çok fazla hile var. Tabi casual takılınca eksileride var. Oyundan bir haber daha önündeki adamı vuramayacak kolsuzlarla oynamak zorunda kalıyorsun. Koşarak sıkan, aimi yere bakan , silver alemine alışmak zor oluyor. 😁 Ya csye ara vereceksin yada arada basit eğlence, dm girip kafa dağıtıp çıkacaksın. Yoksa gerçekten sinir stresten pc'yi kırdırır bu oyun. Laptop kırdım bu oyun yüzünden .🙄
 

Yeni konular

Geri
Yukarı