CS2'de hileler denk geliyor

Nuveos

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. CS:GO'nun, CS2 adı altında tekrardan çıkmasından sonra özellikle hissiyat bakımından beğenmediğim için bırakmıştım.
Bugün tekrar bir şans vermek istedim ve indirdim. Ve ne yazık ki hile kullanan insan çok fazla. Özellikle rekabetçi modunda hile vs hile şeklinde oyunlar dönüyor. Valve'nin VAC korumasının pek bir işe yaramadığını CS2'nin çıktığından beri görmekteyim. Ve Valorant'ın Vanguard koruma yazılımını daha başarılı buluyorum. Nasıl oluyorda böyle büyük yapım bir oyun hilelerin önüne geçemiyor anlamış değilim. Bu konuda ki düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

Trust factor ile alakali smurf hesabimda bende denk geliyorum ama main de nerdeyse hic diyebilirim yani gizliyorlarsa bilemem, main hesabim 7-8 yillik 3k saat cssi var ovgusu yuksek ve 2015-16-17 hizmet madalyalari var. Belki etmendir.

Öncelikle herkese merhaba. CS:GO'nun, CS2 adı altında tekrardan çıkmasından sonra özellikle hissiyat bakımından beğenmediğim için bırakmıştım.
Bugün tekrar bir şans vermek istedim ve indirdim. Ve ne yazık ki hile kullanan insan çok fazla. Özellikle rekabetçi modunda hile vs hile şeklinde oyunlar dönüyor. Valve'nin VAC korumasının pek bir işe yaramadığını CS2'nin çıktığından beri görmekteyim. Ve Valorant'ın Vanguard koruma yazılımını daha başarılı buluyorum. Nasıl oluyorda böyle büyük yapım bir oyun hilelerin önüne geçemiyor anlamış değilim. Bu konuda ki düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

VAC koruması sadece süs bence bende çok karşılaştım hileye sinir ediyorlar.

15 bin saatim mevcut hocam normal bırakıp face it geçtim. Orada hayvan gibi oynuyorlar ama en azından hile yok o yüzden önerebilirim. Ek olarak size katılıyorum. CS de şu an seçkin de 20klı elolarda çok fazla rage hvh oynayan insanların olduğu söyleniyor. Main hesabımla geçen gün normal mr atayım dedim adamlar legit oynuyorlar 10 madalyalı olup 10 seviyenin altında görünce Steam hesabını oyunda direkt alt F4 atıyorum. Sinir olmaya değmez. Valorantında aslında hile korumasını iyi bulmuyorum. En son kodlara erişildiği hakkında haberler vs vardı bypasslayıp kullanıyorlar hileleri veya spoofer kullanıp PC formatlayıp yeniden hile açıyorlar.

Oyun şu an rezalet, soloq girdiğinizde takımda ki 4 kişinin sizi hile kullanmadığınız için kicklemesi bile muhtemel, git FACEIT'te oyna diyorlar, hvh dönmüş serverlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı