CS2'de neden çok fazla hile var?

Hennessey

Decapat
Daha fazla  
Uzun zamandır counter oynamıyordum. En son FACEIT oynamıştım ancak hesabı kaybedince Valve'ın kendi serverlarına düştüm. Her girdiğim unranked maçta en az 2 3 hileci çıkıyor be. Herifler hile karşılaşması yapıyor sanki. Hiç zevki yok bu oyunun hali ne olacak acaba?

Seçkin sürümde de fazlasıyla hile var, özellikle ölüm maçında. Adamlar farming bot yapıyor sürekli. Oyunun eski tadı kalmadı.

Uzun zamandır counter oynamıyordum. En son FACEIT oynamıştım ancak hesabı kaybedince Valve'ın kendi serverlarına düştüm. Her girdiğim unranked maçta en az 2 3 hileci çıkıyor be. Herifler hile karşılaşması yapıyor sanki. Hiç zevki yok bu oyunun hali ne olacak acaba?

Çok yönlü bir oyun olmak istiyorlar anticheat getirseler kernel seviye diğer işletim sistemleri kullanamacak oyunu yani arada sıkıstılar bu yüzden alternatif olarak geliştirmeyi deniyorlar durmadan mesela demo izleme güncellemesi falandır bu yüzden güncelleme aldı.

Çok yönlü bir oyun olmak istiyorlar anticheat getirseler kernel seviye diğer işletim sistemleri kullanamacak oyunu yani arada sıkıstılar bu yüzden alternatif olarak geliştirmeyi deniyorlar durmadan mesela demo izleme güncellemesi falandır bu yüzden güncelleme aldı.

Isteseler her isletim sistemine kernel level gelistirirler ama maliyeti kurtarmayacak. 2 bicak dizayn edip milyonlar goturmek varken kim ugrassin 2 isletim sistemine kernel level yazmaya.

Isteseler her isletim sistemine kernel level gelistirirler ama maliyeti kurtarmayacak. 2 bacak dizayn edip milyonlar goturmek varken kim ugrassin 2 isletim sistemine kernel level yazmaya.

Uğraşmıyorlar işte malum gelen paraya bakıyorlar şu an sadece.

CS artık sadece major turnuvaların oyunu gibi bir şey halina geldi. Eskiden yakın lobi bulurduk, adamlarla tanışıp akşama kadar eğlenirdik. Kendi oyununa ihanet eden adam Valve, istese hile sorununu kökten bitirir ama umursamıyor; çünkü skinden milyon dolarlar kazanıyor, faceit üçüncü taraf olarak hile problemlerini çözüp, daha iyi bir sunucu performansı sağlarken bunu Valve yapamaz mı sanki? Faceit oynuyorum da orada da eğlenemiyoruz 2k elo sonrası çok hardlıyor, eskiden mm girerdik hoplaya zıplaya adam vurur eğlenirdik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı