CyHan_Atalay
Decipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
- Meslek
- Öğrenci
Operasyon muhabbetini CS:GO'nun az veya çok eski oyuncular bilirler. Fakat sistemi alalı 1.5 yıl oldu ondan önce 1.6 geçmişim var zamanında kötü bir sisteme sahip olduğumda. O yüzden CS:GO'nun yeni oyuncusuyum diyebilirim. Bugün bir videoya denk eldim ve operasyon mantığının nasıl olduğunu az buçuk öğrendim. Diğer oyunlardaki "Battle Pass" sistemini andırıyor. Video'yu çeken kişi operasyon almanın gayet mantıklı olduğunu ve bundan başka daha mantıklı CS'ye para yatırma yöntemi, çoğu şey kumar bazında olduğu için, bulunmadığını söyledi. Ama ben yine de sormak istiyorum, nasıl olsa insanlar pek çok konuda farklı düşüncelere, tecrübelere sahip.
Peki CS:GO tarihinde operasyon almak genel olarak mantıklı mıydı? Şayet son zamanlar da CS:GO'ya "operasyon" gibi şeyler içeren büyük çaplı güncelleme gelmedi, şu anki hâli olan CS2'de zaten yeni çıktı ve operasyonla birlikte diğer gelmesi gereken çoğu şey hâlâ gelmedi. Bir de operasyonu alırsak kâr elde edebilir miyiz? Mesela bir şekilde kazandığımız herhangi bir bir kategoride skinler 20$-30$ gibi değerden daha fazla kazandırır mı?
Peki CS:GO tarihinde operasyon almak genel olarak mantıklı mıydı? Şayet son zamanlar da CS:GO'ya "operasyon" gibi şeyler içeren büyük çaplı güncelleme gelmedi, şu anki hâli olan CS2'de zaten yeni çıktı ve operasyonla birlikte diğer gelmesi gereken çoğu şey hâlâ gelmedi. Bir de operasyonu alırsak kâr elde edebilir miyiz? Mesela bir şekilde kazandığımız herhangi bir bir kategoride skinler 20$-30$ gibi değerden daha fazla kazandırır mı?