Hizmet madalyasını aldığında başa dönersin.hayır haftalık ödüllerden bahsetmiyorum önceden rütbe 40 dım herhalde şuan acemi er 1 im
hayır haftalık ödüllerden bahsetmiyorum önceden rütbe 40 dım herhalde şuan acemi er 1 imÇarşamba geceleri yenilenir pazartesi olması garip.
Hizmet madalyasını aldığında başa dönersin.hayır haftalık ödüllerden bahsetmiyorum önceden rütbe 40 dım herhalde şuan acemi er 1 im
bende öyle tahmin ettim fakat kuzenim eski rütbesindeHizmet madalyasını aldığında başa dönersin.
teşekkürler40'tan sonra sıfırlanır. Madalya almadiysan hizmet madalyasi alirsin, eğer aldıysan da rengi vs bir şeyleri değişiyor.
Otomatik olarak 40'dan 1. seviyeye dönmez. Seviye 40 olduğunuzda TP yerinin kenarında ''hizmet madalyası al'' şeklinde bilgi çıkar. Ona tıklamadıktan sonra sürekli 40. seviye de durabilirsiniz. Eğer hizmet madalyasını alırsanız 1.seviyeye dönersiniz.bende öyle tahmin ettim fakat kuzenim eski rütbesinde
teşekkürler
Madalya varsa sormadan sıfırlayıp madalyayı yükseltiyor.Otomatik olarak 40'dan 1. seviyeye dönmez. Seviye 40 olduğunuzda TP yerinin kenarında ''hizmet madalyası al'' şeklinde bilgi çıkar. Ona tıklamadıktan sonra sürekli 40. seviye de durabilirsiniz. Eğer hizmet madalyasını alırsanız 1.seviyeye dönersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.