CS2'den boş yere VAC yedim

Çağrı YAKUT

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta cuma günü askerden geldim. Cumartesi günü bilgisayarı formatladım. Pazartesi akşamı bilgisayara sadece CS yükleyip oyuna girdim 4 el seçkin oynadım. Bugün girdiğimde Steam'den yarım saat içinde ban yiyeceğime dair bir mesaj geldi yarım saat sonra oyuna girdiğimde hesabım artık seçkin değildi başına böyle bir şey gelen var mı ve profilimde açıklamada bu yazı var Steam ismim rastgele sayılar olarak sürekli değişiyordu. Profil fotoğrafım kaldırılıyordu.

Dosya Ekleri

• 1699727466814.png
    1699727466814.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 169
Son düzenleyen: Moderatör:
Şifremi değiştirdim ve itemleri ne olur ne olmaz diye arkadaşıma yolladım hesapta 8 9 klık envanter vardı.

GTX 1660 kullanıyorum ekran kartı olarak AMD değil.

Hocam şifreyi değiştim itemlerimi arkadaşıma gönderdim açıklamadan silip kayyediyorum ama silinmiyor orada kalıyor.

Hocam şifreyi değiştirdim. İtemlerimi de güvenlik için arkadaşıma göndermiştim. Profildeki yazıyı silemiyorum ve seçkinim iptal olmuş oyuna girince seçkin satın al yazıyor.

İtemleriniz arkadaşınızdamı şu an?

Arkadaşlar merhaba. Geçen hafta cuma günü askerden geldim. Cumartesi günü bilgisayarı formatladım. Pazartesi akşamı bilgisayara sadece CS yükleyip oyuna girdim 4 el seçkin oynadım. Bugün girdiğimde Steam'den yarım saat içinde ban yiyeceğime dair bir mesaj geldi yarım saat sonra oyuna girdiğimde hesabım artık seçkin değildi başına böyle bir şey gelen var mı ve profilimde açıklamada bu yazı var Steam ismim rastgele sayılar olarak sürekli değişiyordu. Profil fotoğrafım kaldırılıyordu.
Ban yememişsiniz. Ban yerseniz şöyle oluyor

Dosya Ekleri

• resim_2023-11-11_232443927.png
    resim_2023-11-11_232443927.png
    1 MB · Görüntüleme: 46

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı