83'e (72,19) sattım.★ Paraşüt Kordonu Saplı Bıçak | Gece Çizgisi
67.59 dolara aldım.
83'e (72,19) sattım.★ Paraşüt Kordonu Saplı Bıçak | Gece Çizgisi
67.59 dolara aldım.
83'e (72, 19) sattım.
Düşer diye.Acele etmişsin.
Artık 5 kırmızı enderlikte skin karşılığında bıçak ve eldiven alabiliyorsunuz. Takas kontratında fırsattan istifade eden Çinliler 5 dolarlık kırmızı skini 35 dolara satıyor şu anda, skin piyasası çok karıştı herkes panikte.
Düşer diye.
250 dolar alti bicaklarda pek bir değişim yok bu bicagil olanlar için iyi bir şey fakat 250 üstünde fiyat iniş çıkıslari var sonuç olarak alacak olanlar bazilari panikle fiyatindan cokca altina koyuyor 10 tane bacak belirlesin sonra hepsini takip etsin uygun anda fırsatı kaçırmasin ytd.
Satmasında zorlanabilirsin fakat bayağı iyi fiyata almişsın.
Haklısınız hocam çok tercih edilien bir bıçak değil galiba zaten çok satan yok ama uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum belki 3 4 ay sonra satarım.
CSFloat'da listele derim.
Baktimda bayağı şanslisin şu an 400 dolara buy orders var ve 900'den ilanlar var 800 koysan 1 haftada gider derim.
Baktimda bayağı şanslisin şu an 400 dolara buy orders var ve 900'den ilanlar var 800 koysan 1 haftada gider derim.
Bana kalirsa 400CS floatda aninda satiliyor sat başka skin al tradelersin katlarsin. Veya 400 sat 50 dolari hesabina atarsin 350 baska bir şey alirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.