CS'de makro ban sebebi mi?

jestor

Hectopat
Yer
İzmir / Türkiye
Daha fazla  
Öyle spray makrosu falan değil ya tec9, baretta da falan seri sıkmak için oto tıklama programı ban sebebi mi? Ayrıca saniyede 500 kere falan değil 20 kere tıklama ve varyasyonlu bir şekilde.

Eğer harici bir yazılım ile yapıyorsanız VAC ban yeme ihtimaliniz var ama farenin kendi yazılımıysa genelde Valve yakalayamıyor ama arkadaşın da dediği gibi overwatch'ta yakalanabilirsiniz.

Bunu alıp 12800 DPI yaparsak ban yer miyiz?
DPI ile alakası yok. İsterse 10 milyon DPI olsun, adam kaliteli mouse kullanıyor diye banlayamazlar. Ek olarak o mouse'u önermem, ayrı bütçe ve istek belirtip konu açarsanız yardımcı olabilirim.

Eğer harici bir yazılım ile yapıyorsanız VAC ban yeme ihtimaliniz var ama farenin kendi yazılımıysa genelde Valve yakalayamıyor ama arkadaşın da dediği gibi overwatch'ta yakalanabilirsiniz.
Harici program kullanıyordum logitech g hub'tan da yapılıyor galiba ama vazgeçtim yeteneğim törpülenmiş gibi hissediyorum macro kullanınca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı