CS'de neden çok fazla hile var?

Vallahi bittim yok CS hile Valorant çocuk oyunu Roblox kapalı. VPN'le girerim ama internet düşüyor nedense çok.
Hocam battle royale oyunlarına bakabilirsiniz. Açıkçası konsol oyuncular da aim desteği var sadece o kadar. Fakat bu Fortnite ve Apex Legends içindi. Pubg için de sanırsam "konsol oyuncular olsa bile aim desteği yok" demişti bir arkadaşım da.

Hocam Battle Royale oyunlarına bakabilirsiniz. Açıkçası konsol oyuncular da aim desteği var sadece o kadar. Fakat bu Fortnite ve Apex Legends içindi. PUBG için de sanırsam "konsol oyuncular olsa bile aim desteği yok" demişti bir arkadaşım da.

Steam PUBG bende 90 FPS veriyor ve drop çok oluyor ondna oynamıyorum. Fortnite çok hızlı akıyor ondan sevmiyorum Apex bir fikrim yok.

Faceit.com'a girip kaydol Steam hesabını bağla. FACEIT'in anti chat uygulamasını indir oynamaya başla.

Çok sağ olun hocam bir deneyeceğim bunu.

Faceit.com'a girip kaydol Steam hesabını bağla. FACEIT'in anti chat uygulamasını indir oynamaya başla.

Çok sağ olun hocam bir deneyeceğim bunu.

Steam PUBG bende 90 FPS veriyor ve drop çok oluyor ondna oynamıyorum. Fortnite çok hızlı akıyor ondan sevmiyorum Apex bir fikrim yok.
Apex'de hızlı akan oyun hatta fps olarak oynandığı için bazı yönleriyle daha fazla zorlar. Yani onu da beğenemeyebilirsiniz büyük ihtimalle

Bir indirip deneyeceğim hocam. Ama FACEIT'te sorun olmuyormuş hile ondan onu deneyip gireceğim Apex'e.
Orası öyle hocam. Ama şöyle bir sıkıntı var. Oradakiler çok ciddi oynuyor. Zaten iyi/kötü herkes level 4'te başlayıp anca rank atladığı için çok daha zorlayabilir maçlar. Birde tek sıkıntı hile de değil. Serverlar da çok sıkıntılı.

Orası öyle hocam. Ama şöyle bir sıkıntı var. Oradakiler çok ciddi oynuyor. Zaten iyi/kötü herkes level 4'te başlayıp anca rank atladığı için çok daha zorlayabilir maçlar. Bir de tek sıkıntı hile de değil. Serverlar da çok sıkıntılı.

Ben kuzenin PC'den oynamıştım 2 3 sene level 8 miydi neydi fena oynuyorlardı öyle hatırlıyorum ama oyun bilgin olursa aim ortalama olsa bile alıyorsun karşıdakilere.

Ben kuzenin PC'den oynamıştım 2 3 sene level 8 miydi neydi fena oynuyorlardı öyle hatırlıyorum ama oyun bilgin olursa aim ortalama olsa bile alıyorsun karşıdakilere.
Benim de bazı maçlar öyle oluyor. Hatta sadece CS'de değil Valorant'ta dahil. Vallah Faceit alışabilirseniz bu arada iyi olur. Fakat şunu söyleyeyim, Faceit sunucuları bildiğiniz topluluk sunucusu olduğu için hesabınıza xp falan gelmiyor. Bilmiyorsanız söyleyeyim. Bu arada isterseniz birlikte de oynayabiliriz. Ama isterseniz.

Seçkin hesaba en az etki eden şey belki de övgü sistemi. Steam hesabının yaptığı alım-satım işleminden tut profil seviyene kadar etki eden şeyler olduğu söyleniyor fakat buradaki asıl olay övgü sistemi değil. Seçkin yükseltmesi ve telefon doğrulaması. Benim hesabımda da bunların hepsinin üstüne profil güvenilirliği ve topluluk aktivitelerimden dolayı da olabilir çok az hile ile karşılaşıyordum. Sürekli hile gelmediğini nereden biliyorsun diyecekler için, en azından hilesini belli etmeden oynayan insanlar geliyor diye tahmin ediyorum çünkü nadiren bu adam cidden hile diyorduk beraber oynadığım insanlarla. Aslında tüm sistem para, telefon, profil doğrulamasıyla ilgili. Övgüler oyun içi olduğu için ve bu yöntemlerle ulaşılabildiği için etki ettiğini hiç görmedim veya bir somut kanıtı yok.

Şimdi seçkin satın alınca da de hile yok değil ancak çok büyük ölçüde azalıyor. Tamamen solo olarak Premier'de 14K başlayıp 20K rating'e kadar ulaştım, bu süreçte toplasan karşıma bir elin parmağını geçmeyecek kadar bariz hileci denk gelmiştir. Bazı paranoyak tipler var, kendinden iyi oynayan herkese hileci damgası vuruyor.

Ben bile bu elolarda toplasan 3-5 tane bariz hileciyle karşılaştım diyorken 10-15K rating'e zor ulaşmış kişiler her oyun hile geliyor diyor :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı