Forumda CPUBoss veya GPUBoss kaynak olarak kabul edilmiyor hatta Sosyal Kuralları'nda bunları kaynak göstermek ban sebebi.
Bunu bilmiyordum, söylediğin için teşekkür ederim. Link atmadım aslında SS attım. Orada da GPUBoss logosu yoktu, sayılmaz değil mi hocamForumda CPUBoss veya GPUBoss kaynak olarak kabul edilmiyor hatta Sosyal Kuralları'nda bunları kaynak göstermek ban sebebi.
Mesela işlemci fanı en ucuz ne önerirsiniz ve Xeon E5450 için şu anki fan iyi midir sizce? Q9550'i direk alıp kullanabilir miyim yoksa başka bir şey de lazım mıdır?
Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıpBunu bilmiyordum, söylediğin için teşekkür ederim. Link atmadım aslında SS attım. Orada da GPUBoss logosu yoktu, sayılmaz değil mi hocam![]()
İşlemci fanı olarak önereceğim yine Aliexpress'ten olacak...Intel Core 2 Duo E7500 ile GTX 750 Ti 2 GB veya 1 GB darboğaz yapar mı sizce?
Mesela işlemci fanı en ucuz ne önerirsiniz ve Xeon E5450 için şu anki fan iyi midir sizce? Q9550'i direk alıp kullanabilir miyim yoksa başka bir şey de lazım mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.