CSGO pazar piyasası neden ciddi düşüşe geçti?

Bir kişi bile doğru cevabı verememiş, bu da insanların CS:GO pazarından bi' haber olduğunun göstergesi. 8 Mayıs'ta Paris Majör turnuvası var ve her zaman bu Majör dönemleri CS:GO pazarı düşüşe geçer. Majör dönemi bittikten sonra tekrar yükselişe geçecektir. Yani şu an satış yapmayın.

Son düzenleme:
Bir kişi bile doğru cevabı verememiş, bu da insanların CS:GO pazarından bi' haber olduğunun göstergesi. 8 Mayıs'ta Paris Majör turnuvası var ve her zaman bu Majör dönemleri CS:GO pazarı düşüşe geçer. Majör dönemi bittikten sonra tekrar yükselişe geçecektir. Yani şu an satış yapmayın.
Hangi kasa alınır ya da skin toplamayı düşünüyorum?

Hangi kasa alınır ya da skin toplamayı düşünüyorum?
Benim kişisel görüşüm şu anda kasaya ve skinlere yatırım yapmayın. Majör kapsüllerine veya hatıra paketlerini beklemek bana göre daha iyi. İlla da alacağım diyorsanız Parçalanmış kasa en mantıklısı gibi. Skinlerde de yine parlak ve renkli skinlerin CS2 sonrası fiyatlarının artacağını düşünüyorum ama ben yine de toplu yatırıma karşıyım.

Benim kişisel görüşüm şu anda kasaya ve skinlere yatırım yapmayın. Majör kapsüllerine veya hatıra paketlerini beklemek bana göre daha iyi. İlla da alacağım diyorsanız Parçalanmış kasa en mantıklısı gibi. Skinlerde de yine parlak ve renkli skinlerin CS2 sonrası fiyatlarının artacağını düşünüyorum ama ben yine de toplu yatırıma karşıyım.
Major'ı bekleyip indirimdeki kapsüllerden alıp indirim bitince satmak en mantıklısı.

Yanlışınız var, droplar pazar günü değil çarşamba günü resetlenir. Ne zaman düşeceğini de kesin olarak bilmedikleri için genel olarak 7/24 açık bırakırlar. Ayrıca geçtiğimiz mart ayında oyunda açılan sandık sayısı düşürülen drop sayısını geçmişti ve doğal olarak sandık alt sınırları yukarı çekilmişti. Bu hype devam ederse yükseliş devam eder.

Benim pazar resetleniyor kişiden kişiye göre değişiyor bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı