CSM Kapadıktan sonra siyah ekran hatası

• Konuyu başlatan neR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 795

neR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
RTX 3050
Anakart
Gigabyte
İşlemci
AMD
Dostlar arkadaşım sistemini Windows 11'e yükselttikten sonra Valorant'ta VAN9001 gibi hatalar almaya başlıyor bu hataları bende yaşadım fakat sıkıntı şu ben BIOS'umdan CSM ayarını kapattıktan sonra Secure Boot seçeneğini açabilmiştim fakat arkadaşım bunu yaptığında ekranı gitti ve siyah ekran sorunu aldı. BIOS'unu resetlemesini istedim BIOS resetledi fakat sorun halen devam ediyor kasada güç var fakat ekranda görüntü yok.

arkadaşımın olduğu için bilmiyorum fakat kırmızı şekildeki bios var

@Artyom Alekseyevich Hocam isterseniz bu durumu discord gibi bir yerde konuşabilir miyiz?
Merakımdan sormuştum.

Bildiğim kadarıyla Secure Boot açtıktan sonra giden ekrana karşı yapılacak tek şey garantiye vermek oluyor. Bazı şanslı kullanıcılar BIOS reset, pili çıkarıp takma, farklı ekran kartı takma gibi şeyler ile düzeltebiliyorlardı ama bunun yüzdesi çok düşük. Technopat'ın bu konuyla ilgili videosu da vardı hatta.

Merakımdan sormuştum.

Bildiğim kadarıyla Secure Boot açtıktan sonra giden ekrana karşı yapılacak tek şey garantiye vermek oluyor. Bazı şanslı kullanıcılar BIOS reset, pili çıkarıp takma, farklı ekran kartı takma gibi şeyler ile düzeltebiliyorlardı ama bunun yüzdesi çok düşük. Technopat'ın bu konuyla ilgili videosu da vardı hatta.

Hocam videonun linkini atabilir misiniz?

Hocam videonun linkini atabilir misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı