Launch CSM açınca siyah ekran hatası

Thamade

Megapat
Daha fazla  
Casper marka dizüstü bu hatayı veriyor. BIOS güncellemesi yapmam lazım CSM açınca siyah ekran oluyor. Açmayınca USB belleği görmüyor.

Malesef bellek yazma korumalı yinede DISK PART ile yapabilir miyim? Şu an deneyemiyorum da.
Malesef bellek yazma korumalı yinede DISK PART ile yapabilir miyim? Şu an deneyemiyorum da.
Kendi Windows DVD'si ile de denedim sonuç aynı, asıl sorunum CSM açamamak.

Son düzenleme:
CSM açmakta sorun yok, CSM ile boot edemiyorsunuz. Rehberi uygulayıp yazma korumasını kaldırabilirsiniz. Ayrıca yazma koruması olduğundan boot edemiyor olabilirsiniz.

Malesef USB bellek arızalı koruma kaldırılabilir değil. HDD takılı olmasa bile CSM açınca siyah ekranda kalıyor. Acaba Eprom cihazı ile yeni BIOS yazılsa düzelir mi?

Farklı bellekler ile ve iki farklı HDD ile denedim olmadı. CSM açık değilken temiz kurulum sonrası ACPI BIOS error mavi ekran hatası alıyorum ama dump düşmüyor.

Nuvoton marka I/O chip cızırtı gibi ses çıkarıyor, normalde de öyle mi yoksa chip bozulmuş mu? Arastirdigim kadarıyla aldığım mavi ekran hatası bozuk chip nedeni ile olabilirmiş. Bence sorun bu, chip değiştirip sonucu yazarım. Yardımınız için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı