alperencerberus
Decapat
Daha fazla
bu sefer de bu şekil bir hata alıyorum.{ } bunun eksik olduğunu söylüyor.
* {
display: flex;
}
.banner {
display: grid;
}
onun içine yazmayınca da empty ruleset diye ayrı bir hata veriyor hocam yeni öğrenmeye başladım da her ihtimali deniyorum.banner'ı neden parametre içine yazmaya çalışıyorsun onu anlamadım. Dışında olması gerek.
teşekkürler hocamŞu şekilde kullanacaksınız. Önce selector, sonra parantez. İçine de kurallar.
Kod:* { display: flex; } .banner { display: grid; }
Hiç selector bilmiyorsanız basic selectors kısmını herhangi bir çeviri programıyla çevirebilirsiniz. Bir yere kadar işinizi görür.
![]()
CSS selectors and combinators - CSS | MDN
CSS selectors are used to define a pattern of the elements that you want to select for applying a set of CSS rules on the selected elements. Combinators define the relationship between the selectors. Using various selectors and combinators, you can precisely select and style the desired elements...developer.mozilla.org
anladım hocam çok teşekkür ederim.@alperencerberus içi boş olduğu için söylüyor. O bir uyarı, hata değil. VS Code'da hatalar kırmızı çember içi çarpı, uyarılar sarı üçgen içi ünlem şeklinde olur.
Çünkü parametrenin içerisine herhangi bir değer ataması yapmadınız.onun içine yazmayınca da empty ruleset diye ayrı bir hata veriyor hocam yeni öğrenmeye başladım da her ihtimali deniyorum
Empty ruleset demesinin sebebi suslu parantez icin de kural belirlememen. O suslu parantezin icinde kural belirliyorsun. Olayi o.onun içine yazmayınca da empty ruleset diye ayrı bir hata veriyor hocam yeni öğrenmeye başladım da her ihtimali deniyorum
teşekkürler hocam
* {
padding: 10px;
}
.banner {
padding: 10px;
margin: 10px;
}
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.