Mobil de böyle bazen 5,10px'lik yer kalıyor çözemiyorum bir türlüBaktım tüm yaptığınız clone sitelerine. Kodluyoruz sitesinde en alttaki linklerin paddingi yada width'i fazla bu arada.

Mobil de böyle bazen 5,10px'lik yer kalıyor çözemiyorum bir türlüBaktım tüm yaptığınız clone sitelerine. Kodluyoruz sitesinde en alttaki linklerin paddingi yada width'i fazla bu arada.
Mobil de böyle bazen 5, 10Px'lik yer kalıyor çözemiyorum bir türlüDaha çok Web görünümüne bakıyorum.
HTML ve CSS'de uzmanlaşın gerisi basit.Hocam bende bir sitenin Clone'unu yapmak istiyorum ama çok zor gözüküyorlar.
Büyük bir site görünümü verdiği için doğal olarak zor geliyor. Aslında düşündüğünüz kadar zor değiller. Sadece basit düşünün. Zaten ilk büyük projenizi başkasının koduna bakarak yazın mesela attığım gibi. Ondan sonra ise devtools'u açın ve mantığı anlayın. Boyutlara bakın mesela. Parça parça yaparsanız içinden çıkamayacağınız iş değil. Belki yapamazsınız çünkü yeni başlamışsın. Dediğim gibi bir kaç küçük site yaptıysan öyle geç.Hocam bende bir sitenin Clone'unu yapmak istiyorum ama çok zor gözüküyorlar.
Tabiiki HTTrack toolu odaya dahil olursa işler basitleşirHTML ve CSS'de uzmanlaşın gerisi basit.
Front-end değilde back-endde de kendimi geliştirmek istiyorum.HTML ve CSS'de uzmanlaşın gerisi basit.
O zaman neden HTML vs CSS ile zaman kaybediyorsun?Front-end değilde back-endde de kendimi geliştirmek istiyorum.
Benim tavsiyem ikisinde gelişmeniz kısaca Full-Stack.Front-end değilde back-endde de kendimi geliştirmek istiyorum.
O zaman neden HTML vs CSS ile zaman kaybediyorsun?
Eğer ki CSS yazmak hoşuna gittiyse Full-Stack olabilirsin.Çünkü CSS'IDE güzel bir site yapmak istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.