Güzel olmuş hocam elinize sağlık.
Güzel olmuş hocam elinize sağlık.
Mdn hiç girme istersen JavaScript'de temel olarak bilgi edindiysen Bootstrap kullanmadan HTML CSS JavaScript ile projeler yapmanı tavsiye ederim projelerini geliştikten sonra da Bootstrap kullanabilirsin şu anda Bootstrap kullanmaya devam edersen CSS unutabilirsin o yüzden diyorum.
Haklısın Flex kolay ama Grid de illaki kullanması gerekecek tabii Bootstrap kullanıcaksa Gride gerek yok Flexbox la devam edebilir.
Hocam şuna da bakar msıınız? Nasıl olmuş? Ben biraz absürt buldum yani biraz çürkün geldi bana.Güzel olmuş hocam elinize sağlık.
Eskiden yapıyordum zaten. Grid ile alakalı çoğu şeyde aklımda biraz pratik lazım sadece
Hocam şuna da bakar msıınız? Nasıl olmuş? Ben biraz absürt buldum yani biraz çürkün geldi bana.
@533388
background: rgb(255,255,255);
background: linear-gradient(145deg, rgba(255,255,255,1) 0%, rgba(219,219,219,1) 50%, rgba(255,255,255,1) 100%);
navbar daki airbnb logosu dahil bütün elementleri sağ ve soldan hizalarsan daha güzel olur.Eskiden yapıyordum zaten. Grid ile alakalı çoğu şeyde aklımda biraz pratik lazım sadece
Hocam şuna da bakar msıınız? Nasıl olmuş? Ben biraz absürt buldum yani biraz çürkün geldi bana.
@533388
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.