CTRL veya Shift basmamak mantıklı mı?

• Konuyu başlatan MzSe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.191
Gecenin bu saatinde normal hocam :D. Ben artık kullanmayı düşünmüyorum, gerçekten aimim böyle daha iyi. Pearl'deki su kısmındaki yerden geçemiyorum ama :D o biraz problem oluyor.

Sormayın orası benim içinde problem sıkıntı yer yaklaşmamak lazım.😁

Aynı şekil kesinlikle CTRL kullanmayan bir insan aktif olarak kullanan birinden kat ve kat üstün bakın oyunda ki Odin'i örnek alalım Odin ile CTRL basar tarar millet genellikle düşük eloda benim düşük elo olan arkadaşlarımda abartıyor silahı inanın CTRL kullanmayı bırakıp reflexlerimi geliştirdim ve sadece HS atmaya başladım Odin benim için tarihe geçti. Tarayan bir insana HS atıyorsunuz bu kadar basit. He bu arada Odin nerflenmeli. :) işin kısacası CTRL'yi uzak tutun kendinizden aiminizi ve reflexlerinizi geliştirin sadece HS atmaya çalışın. Tamamende bırakmayın. Biraz uzun bir konuşma oldu herkese iyi geceler dilerim.

Sormayın orası benim içinde problem sıkıntı yer yaklaşmamak lazım.😁

Aynı şekil kesinlikle CTRL kullanmayan bir insan aktif olarak kullanan birinden kat ve kat üstün bakın oyunda ki Odin'i örnek alalım Odin ile CTRL basar tarar millet genellikle düşük eloda benim düşük elo olan arkadaşlarımda abartıyor silahı inanın CTRL kullanmayı bırakıp reflexlerimi geliştirdim ve sadece HS atmaya başladım Odin benim için tarihe geçti. Tarayan bir insana HS atıyorsunuz bu kadar basit. He bu arada Odin nerflenmeli. :) işin kısacası CTRL'yi uzak tutun kendinizden aiminizi ve reflexlerinizi geliştirin sadece HS atmaya çalışın. Tamamende bırakmayın. Biraz uzun bir konuşma oldu herkese iyi geceler dilerim.

Haklısınız hocam. Ben Odin falan zaten sevmiyordum param olduğunda Phantom veya vandal alıyordum. Olmayınca eko kalıyordum. Ama Phantom ve vandal arasında hep vandal alasım geliyordu o yüzden hemen hemen çoğu zaman spray atmam gerekmiyordu. Bazen 2. Round'da Clutch anı takım arkadaşlarımın spectresini yerden alıyorum fakat CTRL yok, oynayamıyorum. Orada bilek çalışıyor işte. Hatta vandalla bile spray attığımda bilek sprayimin daha iyi olduğunu anladım. Bilek sprayi derken CTRL olmayan spreyden bahsediyorum yani. Size de iyi geceler hocam sizinle sohbet etmek güzeldi 😇 @Kaan Diktaş

Haklısınız hocam. Ben Odin falan zaten sevmiyordum param olduğunda Phantom veya vandal alıyordum. Olmayınca eko kalıyordum. Ama Phantom ve vandal arasında hep vandal alasım geliyordu o yüzden hemen hemen çoğu zaman spray atmam gerekmiyordu. Bazen 2. Round'da Clutch anı takım arkadaşlarımın spectresini yerden alıyorum fakat CTRL yok, oynayamıyorum. Orada bilek çalışıyor işte. Hatta vandalla bile spray attığımda bilek sprayimin daha iyi olduğunu anladım. Bilek sprayi derken CTRL olmayan spreyden bahsediyorum yani. Size de iyi geceler hocam sizinle sohbet etmek güzeldi 😇 @Kaan Diktaş

Sizinle de hocam iyi geceler.

CS'de adamın kafayı hizalayarak ateş ettiğim an adam CTRL'ye basıp mermileri Matrix'teki gibi Dodge'liyor ya, her şeyine küfür ediyorum... Bazen CTRL hayat kurtarıyor. Ama daha iyi nişan alabilmek için bence basılmaz. Ancak uzak mesefeye One-Tap atabilmek için basılabilir.

Arkadaşlar fark ettim ki daha iyi aim alınıyor. Mantıklı mı?

Pozisyondan pozisyona değişir. Bir off-angle açısındaysan ayakta durup görür görmez eğilerek sıkmak mantıklı. Peek atan kişiysen peeki atma şekline göre de değişir. Eğer attığın açıda hemen cover alabileceğin kutu duvar bulunuyorsa ayakta hareketli peekler atmak daha mantıklı. Hem karşının aimini bozarsın. Fakat açık alanda orta mesafede 1E1 Duel'e gireceksen strafe atarken strafe anlık kesip eğilerek sıkmak bence en mantıklısı.

Her şey bir yana binlerce saatimi verdim bu kadar düşünmenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Oyunu aç ve oyna, uzun zaman ve belli bir tecrübeden sonra kas hafızan en doğru şekli zamanla oturtuyor. Açılara ve pozisyonlara göre doğru olanı ister istemez tercih etmeye başlıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı