Steam Cüzdanda para beklemesi

Kanka AC odsysesy Origins ve Valhalla nasıl.

Kanka karta göndermezler bence bu direkt para göndermeye giriyor adamların yaptığı şey iade.
Normalde karta iade edebiliyosun.iade onaylanmış ama daha hesaba gelmemiş.çok da emin dğilim.değişik bir durum😄

Bir de yeni bir AC istiyorsan Valhalla olabilir. Ama Odyssey daha iyi bence

Ayın 5'inde aldım olm kabul edilmemesi lazım.
Ederken dedim umarım iade verirler şimdi geri almalarını istiyorum zam yedikten sonra bir önemi yok ki oyunu alamıyorum aynı paraya.
Ne demek kabul edilmemesi lazım? Ettilerse oluyor demek ki. 14 gün ve 2 saat sınırı net değil esnek bir sınır. Ben de 3-4 saat oynadığım bir oyunu iade edebilmiştim.

Epic'den al, Cyberpunk + DLC'si liberty 534 liraya geliyor. İade iptal edeceklerini sanmam onaylanmış artık.

Kanka karta iade edilse öyle yapacaktım da cüzdana yaparsam olan oyundan da olmuş oluyorum.

Cüzdanda kalırsa ne yapmamı öneriyorsunuz.

Ne demek kabul edilmemesi lazım? Ettilerse oluyor demek ki. 14 gün ve 2 saat sınırı net değil esnek bir sınır. Ben de 3-4 saat oynadığım bir oyunu iade edebilmiştim.

Peki iadeyi iptal edebiliyor muyum?

Kanka karta iade edilse öyle yapacaktım da cüzdana yaparsam olan oyundan da olmuş oluyorum.

Yapacak bir şey yok, bende de 1900 vardı 66 dolara çevirmişler. Dolardan önce hem BG 3 hem Starfield alabiliyordum bide üstüne 200 kalıyordu şimdi ikisine yetmiyor. Artık iyi indirim falan gelince kullanırız..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00