Cumaya gitmediğim için laf yiyorum

Düz lise mi? İmam hatip mi?

Biliyorum biraz saçma bir konu ve yüksek ihtimalle kapatılır ama şöyle bir sorunum var. Okulda cumaya gitmediğim için arkadaşlarım tarafından laf yiyorum. Üstüne eğer cumaya gitmezsem hoca derse sokmaya çalışıyor fakat kızları falan ellemiyorlar ne yapmam lazım?

Kişisel tercih karışamazlar aslında ama kızlara ellememeleri normal çünkü dinen onlar için zorunlu değil cuma namazı.

Kişisel tercih, buna kimse karışamaz. Hocana ve arkadaşlarına sizin bu davranışlarınızdan dolayı dinden soğursam günahı size de, seslenen bile olmaz.
Diyorum hatta hayırdır Allah mısınız diyorum şaka deyip geçiyorlar ama artık gına geldi kaç kere uyardım devam ediyorlar. Hocaya gelirsek vallahi artık hocayla uğraşmıyorum hocadan saklanıp dersten kurtuluyorum.
Bence bunu ailene soylemelisin onlar konuşur haleder
Aileme söyleyemem aileme din dersini sevmiyorum diyince laf yedim
Sana bir sır vereyim mi? Namazı ne kadar göze sokmaya çalışan varsa en süslümanlar onlardır. Bu sizle tanrınız arasında olan bir şey. Onlarda tanrı olmadığına göre takmayın.
Ya zaten biliyorum aynı şeyi söylüyorum ama boşu kesmiyorlar ve sıkıyor artık.

@belalisamur, onları umursamamayı dene bir de. Belki vazgeçerler.

Diyorum hatta hayırdır Allah mısınız diyorum şaka deyip geçiyorlar ama artık gına geldi kaç kere uyardım devam ediyorlar. Hocaya gelirsek vallahi artık hocayla uğraşmıyorum hocadan saklanıp dersten kurtuluyorum.

Aileme söyleyemem aileme din dersini sevmiyorum deyince laf yedim.

Ozman din dersinde saklan ama ayda haftada 1 gun gir çunku sıkıntı yaratabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı