Çözüldü CursorFX Kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RedHair

Hectopat
Yer
GrandLine!
Daha fazla  
Ekran Alıntısı.JPG

Konunun doğru yere açıldığından emin değilim.

CursorFX programını bilgisayardan kaldırdığım halde denetim masası öğelerinde hala yer alıyor. Basit gibi ama konu açmama neden oldu. Bunu nasıl imha edebilirim? İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Programa ait herhangi bi kalıntı artık çöp dosya yada toolbar bulunmuyor.

ink dosyası ikonu ile gözüküyor. Bence revo uninstaller kurun ve listede sözkonusu program yer alıyorsa dosyaları zorla kaldır ve öğüt deyin.

Fakat yer almıyorsa bir malware temizliği yapıp restart yapın.

Olmadı güncel bir KIS kurup bir taratma yapıp sonuçları temizleyebilirsiniz.

PC'nize ağır geliyorsa, işlemin ardından KIS'yi kaldırırsınız.

Bildiğim kadarıyla, sistemde bu programa ait herhangi bi kalıntının olmadığıdır.

Sistemde Kis yüklü ve günceldir. Herhangi bi zararlı yoktur. Program kaldırma içinde Your Uninstaller Pro kullanırım. Sistemde olmayan programın, denetim masası öğelerinde yer alması canımı sıkıyor.

Murat5038 / THE_MILLER

Yardımlarınızı bekliyorum.

Bildiğin kadarı lafzı bir şey ifade etmiyor. Etiketlediğin zatlar da aynı soruları soracak.

Zan ile iş olmaz. Bir kalıntı var ki o dosya Denetim Masası'nda duruyor.

Bir de bunu deneyin.

Windows tuşu + R tuşuna basarak çalıştır menüsünü açın. Boşluğa regedit yazın. Karşınıza bir kayıt defteri çıkacak. Orada HKEY_LOCAL_MACHINE’i arayın.

Ardından Software – Microsoft – Windows – Current Version yolunu izleyin.

Karşınıza bir bölüm çıkacak. Oradan Uninstall bölümünü çift tıklayın. Sağ taraftaki açılır pencereden silmek istediğiniz programı silin.

Bu adresleri kontrol edin:

C:\Kullanıcılar\Kullanıcı adınız\AppData\Local\Stardock\CursorFX

C:\Kullanıcılar\Kullanıcı adınız\AppData\Local\Stardock\CursorFX\CurrentTheme.CursorFX

C:\Kullanıcılar\Kullanıcı adınız\AppData\Local\Temp\CursorFX Setup Log.txt

Sözkonusu dosyalar/klasörler mevcutsa temizleyin.

Şu reg dizinlerini kontrol edin:

• HKEY_CLASSES_ROOT\.CursorFX
  • HKEY_CURRENT_USER\Software\Stardock\CursorFX
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\CursorFX2.11
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Stardock\Misc\CursorFX

Bu dizinler mevcutsa kaldırın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğin kadarı lafzı bir şey ifade etmiyor. Etiketlediğin zatlar da aynı soruları soracak.

Zan ile iş olmaz

Konuşma uslubunuzu beğenmedim.

ink dosyası ikonu ile gözüküyor. Bence revo uninstaller kurun ve listede sözkonusu program yer alıyorsa dosyaları zorla kaldır ve öğüt deyin.

Fakat yer almıyorsa bir malware temizliği yapıp restart yapın.

Olmadı güncel bir KIS kurup bir taratma yapıp sonuçları temizleyebilirsiniz.

PC'nize ağır geliyorsa, işlemin ardından KIS'yi kaldırırsınız.

Şu yanıt bi kere sakat bi yaklaşım. Siz bunları önereceğinize bu işlemleri yaptınız mı diye sorabilirdiniz. Bunun yerine konuyu açan kişiyi '' acemi kullanıcı '' sınıfına soktunuz.

Konuya dönecek olursak;
HKEY_CURRENT_USER\Software\Stardock\CursorFX

Sadece şu belirttiğiniz dizinde CursorFX dosyası mevcuttu silindi. Fakat denetim masasında hala yerini koruyor !?

Kardeşim kimseye burada etik armağanlar verilmiyor. Moderasyon ekibine mesajımı rapor et benimle bu konularda muhattap olma, vakit kaybı.

Restart yaptın mı bilgisayarı?

Bak şu çok açık, kalıntı olduğu için o program o menüde gözüküyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı