Çözüldü CursorFX Kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran Alıntısı.JPG

An itibarıyla sorun çözülmüştür. Aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlar için çözüm yolu ;

Başlat \ Çalıştır \ Regedit \ Ctrl+F \ Program Adı \ Enter { arama sonucunda çıkan klasörleri ve alt klasörlerin hepsini siliyorsunuz } Bilgisayarınızı yeniden başlatıyosunuz.

Dün yardımcı olmak isteyen küstah bi arkadaş kendince bi şeyler yazdı çizdi. '' Konu hakkında ehliyet ve liyakat sahibi isen bilgin ve donanımın varsa ve burda insanlara yardımcı oluyosan baştacısın '' . Ama hem saçmalayıp hem de küstahlık yapıyosan kusuru kalma.

Son düzenleme:
Cahil olmaktan iyidir küstah olmak. Kalıntı yok diyorsun. Alt klasörler çizmeli mehmed ağanın torunları mı?

Bak doğru konuş, lafını bil. Sosyal medyada yiğidi de var, korkağı da. Buradan küstah demek kolay.

Lafını bil, adabını bil!

Sen kime küstah diyorsun?!

Önce adam gibi rapor vereceksin. Tekrar soruyorum, alt klasörler kalıntı değil de, sarı çizmeli mehmet ağanın torunları mı?

Adam ol!

Şu yazdıklarınla edeb ve adabtan mı bahsediyorsun !?

Önce saygılı olmayı oğreneceksin. Neyi nasıl yazdığına dikkat edeceksin. Bir insanda ahlak olmadı mı gerisi boştur.

Yazdıklarımda sana hakaret içeren bişey yok. Revo yükle kis yükle malware taraması yap bu onerilerin saçmalıktı. Ezber konuştun. Halbuki problemin onunla ilgisi yoktu.

Çozum için yazdığın dizinlerin sadece birinde artık dosya vardı onuda zaten yanıtta belirttim.

Bide kustah demişim sana evet kustahsın. Çunki kustahlık yaptın. Alimde olabilirsin Cahilde ama her durumda haddini bileceksin.

Silinmeyen bir program kalıntısını çözmek için önerilecek şeylerin olağanüstü şeyler olmasını mı bekliyordun? Türkiye'nin ve dünyanın her yerinde tüm kalıntıları temizlediğini, ama program artığının yine de silinmediğini altını çizerek söyleyen bir divâneye elbette ki bu klasik tavsiyeleri vereceğiz.

Bazı şeylerin standartlaşmış olması, basit olduğu anlamına gelmez. Dünyanın her yerinde artık dosyası kalmış programı tamamen kaldırmak adına bu tavsiyeler verilir.

Kaldı ki sen tüm artıkları temizlememişsin. Bunu kendin belirttin. Fakat en başta öyle kendinden emin konuştun ki adeta sen her türlü artığı temizlemişsin de bazı hayaletler, ecinniler o programın kaldırılmasına müsaade etmiyormuş gibi davrandın.

Eksik teşhisle gelen bir muhterem, doğru tedaviyi eksik zanneder.

Örneğin klasik diyorsun.

Örneğin bu forumda tüm mavi ekran hatalarında minidump raporu istenir. Bu şarttır. Bu klasiktir. Ve bu doğru bir gelenektir.

Tabii senin gibi paket program heveslisi, sürücü bulucu programlar kullanma heveslisi gençler için her zaman çözüm önerileri olağanüstü olmalı.

Yok öyle yağma!

Bir gram hatam varsa sual et, moderasyon ekibine.

Haydi yoluna.

Konuyu görmüştüm ama yardımcı olanlar var diye yazmamıştım. Ne yazık ki birbirinize düşmüşsünüz. Detaya inmeyeceğim ama ikiniz de hatalısınız. Bu üsluplar yakışmıyor.

Sorunun çözümünü kendin de bulmuşsun. Aslında buna benzer zamanında ben de yaşamıştım ve farklı bir platformda çözümü kim söylemişti dersek benim burada bulunmamı sağlayan kişi diyebilirim.

upload_2016-12-3_17-27-21.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı