Curved ekran vs düz ekran

Samsung monitör çok güzel tavsiye ederim renk srgb ve Adobe rgb anlamında parlaklık anlamında aoc den iyidir aoc nin tasarımı daha güzel ikiside pişman etmez bütçe hangisine uygunsa o tercih edilir çok da güzel kullanılır 👍

Samsung CFG73 konusunda bilgini var mıdır alsak daha iyi olmaz mı AOC C24G1 den? Yoksa boşuna ekstra masraf mı olur?
Bilgin varmı derken kendim kullanıyorum :) memnunum bir sorun yok sadece masa geniş değilse ayaklar biraz uzun gibi sıkıntı olabilir benim masamın genişliği 60 cm klavye ve monitör ancak sığıyor ışık sızması ölü piksel her cihazda olabilecek sorun bunun çaresi yok şans tamamen :) benimkinde çok az Bi ışız sızması var ama kimse monitörü full siyah bir ekranda kullanmıyor sorun problem değil

Bilgin varmı derken kendim kullanıyorum :) memnunum bir sorun yok sadece masa geniş değilse ayaklar biraz uzun gibi sıkıntı olabilir benim masamın genişliği 60 cm klavye ve monitör ancak sığıyor ışık sızması ölü piksel her cihazda olabilecek sorun bunun çaresi yok şans tamamen :) benimkinde çok az Bi ışız sızması var ama kimse monitörü full siyah bir ekranda kullanmıyor sorun problem değil
Moderatör arkadaştan da ekstra görüş almak için ona yazmıştım hocam. Yine de çok sağolun. İlk sıramda sizin monitör var zaten kayda değer indirim olursa 29 Kasım'da onu alacağım yok olmazsa AOÇ tercih edeceğim sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı