Bütçen ne?Bir custom klavye yapmak istiyorum. Fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sadece isteidklerim Wireless bir klavye olup mordan siyaha geçişli keycapler istiyorum. Fakat bunları bile bulamadım. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Bütçen ne?Bir custom klavye yapmak istiyorum. Fakat nereden başlayacağımı bilmiyorum. Sadece isteidklerim Wireless bir klavye olup mordan siyaha geçişli keycapler istiyorum. Fakat bunları bile bulamadım. Bilen birisi yardımcı olursa sevinirim.
Bütçen ne?
9k bütçede çok saçma olmuş seçimler, optik switchleride mx soketinde kullanamazsın9K civarı. Ayrıca fantech maxfıt81 MK910 OLED ekranlı kablosuz barebone dıy kiti ve ayrıca switch olarak Kailh box jade almayı düşünüyorum ve yanında bir de optical switch alacağım ve mordan siyaha geçişli gradyant keycaps aklımda bunlar var fakat AK820PRO da alabilirim üstü e keycapsdw takabilirim.
9K bütçede çok saçma olmuş seçimler, optik switchleride MX soketinde kullanamazsın.
Layout tercihin ne ve clicky switch mi istiyosun?
Optical istemenin sebebi ne?Lineer istiyorum normalde fakat bu switch sesini beğendim. (optical swicth istiyorum onun için sanırım seçtiğim kart olmaz ama Kailh box jade seside biraz hoşjma giti optical switchten vazgeçebilirim fakat bilmiyorum kafam karışık şu anda)
Optical istemenin sebebi ne?
Bide box jade sesini gördüğün videonun linkini atabilir misinOptical istemenin sebebi ne?
Competitive bi avantaj sağlamayacak sana ve mekaniklerden çok daha gerideler ses, hissiyat açısından. Bi espirisi yok optik switchlerin artık.İnternete okuduğuma göre daha hızlı tepkime süresi ve daha uzun vade sunduğu söyleniyor.
Bir de box jade sesini gördüğün videonun linkini atabilir misin?
Bir de box jade sesini gördüğün videonun linkini atabilir misin?
Competitive bir avantaj sağlamayacak sana ve mekaniklerden çok daha gerideler ses, hissiyat açısından. Bir espirisi yok optik switchlerin artık.
Tabii.
O zaman optik seçmeye gerek yok dediğine göre.
Layout tercihlerin ne? Bu bütçeden yurt dışına çıkıp kendin alıp gelmeden en iyi alabileceğin klavye %65
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.