Custom klavye nasıl yapılır?

Bütçe
Siz önerin ben bakarım :)
Hazır hotswap bir klavye alabilirsin. Bunun üzerine Switch ve caycap değişikliği yaparak customize edebilirsin. Birkaç örnek atacağım sana.

Bu 4 attığım zaten Custom klavyeler daha da kendine göre değiştirilebir olmaları avantajlı.

Onun dışında AliExpress üzerinden direk klavye Board'ı sipariş edebilirsin.

Hocam bende hazırları almak isterdim fakat elime tek seferde yüksek para geçmediği için Custom yapmayı planlıyorum, o yüzden board önerirsen sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/yusoft-...mekanik-klavye-p-HBCV00004FYDA6?magaza=yusoft şöyle bir şey alsam beyni hemen yanar mı?

Hocam bende hazırları almak isterdim fakat elime tek seferde yüksek para geçmediği için Custom yapmayı planlıyorum, o yüzden board önerirsen sevinirim.

https://www.hepsiburada.com/yusoft-...mekanik-klavye-p-HBCV00004FYDA6?magaza=yusoft şöyle bir şey alsam beyni hemen yanar mı?

Çok dandik hocam sizin attığınız. Ayrıca custom işi biraz para isteyen bir iş açıkcası.

Bunlar kaliteli boardlar mı yoksa ucuz olsun diye mi attınız?
Bulduğum ve üzmeyeceğini düşündüklerimi atıyorum hocam.

Bulduklarım bunlar içlerinde baya fiyat seçenekleri var ama bu boardlar üzmez. üzerine switch alıp takmanız lazım ama sıradan switchler yerine piyasada az bulunan lineer switch tiplerini tercih edin derim.

Gateron sütlü sarı lineer switchlere bayıldım yanlız bakarken denk geldim sesi çok iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
48.6AU $ 66% OFF|Mekanik klavye kiti çalışırken değiştirilebilir 3 mod Bluetooth 2.4G kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye| | - AliExpress En sevdiğim galiba bu oldu, fiyat açısından da zaten çok iyi, tek sıkıntı yurtdışından daha önce hiç alışveriş yapmadım, fiyat konusuna ne olur değişir mi? dikkat etmem gereken nokta var mı?
Yoo sorun olmaz hocam ayrıca iyi seçim ucuz olsa da türkiyede bu board'ın custom klavyesini yapan çok oldu. Satın alma kısmında vergi çıkıyor. O fiyata dikkat edin. 1341 lira yapıyor vergi ile.

Maksimum bütçenizi ve hangi boyut (%60/%65/%75/TKL/%100) istediğinizi öğrenebilir miyiz? Ona göre daha başka bir kit önerebiliriz veya direkt şunu/şunları alın diyebiliriz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı