Custom klavye nasıl yapılır?

Bütçe
Siz önerin ben bakarım :)
Son düzenleme:
Switchleri Akko Piano Pro aldım Akko Piano CS geldi zaten hand lubelı şimdilik krytox almayacağım.
Keycap onerisi paran varsa gmkkeycaps.com sitesinden bakabilirsin ama nerdeyse 1 barebone kit fiyatina keycapler var yani aliexpressten almak istersen onlar klon oluyor problemli cikabiliyorlar

Keycap onerisi paran varsa gmkkeycaps.com sitesinden bakabilirsin ama nerdeyse 1 barebone kit fiyatina keycapler var yani aliexpressten almak istersen onlar klon oluyor problemli cikabiliyorlar

AliExpress’ten almayı planlamıyorum. GMK’ların bazıları ucuz belki ondan alırım ama mouse alıp Trendyol’da satılan (300-400 TL) keycapslerden almayı planlıyorum.

AliExpress'ten almayı planlamıyorum. Gmk'ların bazıları ucuz belki ondan alırım ama mouse alıp Trendyol'da satılan (300-400 TL) keycapslerden almayı planlıyorum.

Yani Kbdfans'a bir bak derim orada da keycapler var. Hangi sitede oldugunu hatirlamiyorum ama bende kendi Custom klavyem icin keychron dolch pink keycaplerini alacağım.

AliExpress'ten almayı planlamıyorum. Gmk'ların bazıları ucuz belki ondan alırım ama mouse alıp Trendyol'da satılan (300-400 TL) keycapslerden almayı planlıyorum.

Bu siteye bakabilirsin Asya gonderiyor ama Avrupa'yi bilemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı