belirsizz
Hectopat
- Makaleler
- 3
Vallahi keycapsler dışı tamamen buna benzer bir şey dizsek iyiydi sesi benzese yeter.
Cevap bekleyin hocalarımdan onlar daha üst düzey bilgili.
Vallahi keycapsler dışı tamamen buna benzer bir şey dizsek iyiydi sesi benzese yeter.
Hocam wooting60HE bende var ben sadece en üst segment bir custom klavye dizmek istiyorum amacım o.Direkt Wooting60HE falan alsa daha iyi degil mi? Vergiyle baya pahali olabilir ama gumruge de takilabiliyor sanirim. @Endless Kaan Bir bakiversene konuya hocam.
@510095 Beni niye etiketledin ki anlamadim?
@Salih7158 Senin o attigin gum switchler nasil? Kit ve switch daha onemli şuan keycap sonrada halledilir. Gmk67'den emin misin? @510095Hocam wooting60HE bende var ben sadece en üst segment bir custom klavye dizmek istiyorum amacım o.
Bende o yüzden özellikle ısrar ediyorum gerçekten en kaliteli alabileceğim ürünler bunlar mı? yani ben çok fazla para harcamayı hedeflemiştim.@Salih7158 Senin o attigin gum switchler nasil? Kit ve switch daha onemli şuan keycap sonrada halledilir. Gmk67'den emin misin? @510095
Harbi çok saçma Alüminyum klavye önersenize.Bütçe sınırı olmayan arkadaşa neden GMK67/GMK87 önerdiniz ben orayı anlayamadım tam.
Custom olması zorunlu mu? Bütçe kaça kadar çıkar?
Hocam bütçe sınırı yok derken ciddiydim en kaliteli ürünü önerebilirsiniz.Bütçe sınırı olmayan arkadaşa neden GMK67/GMK87 önerdiniz ben orayı anlayamadım tam.
Hocam custom olsa güzel olur ama sağlam stock önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz öyle şeylerde toplıyacağım çünkü.Bütçe sınırı olmayan arkadaşa neden GMK67/GMK87 önerdiniz ben orayı anlayamadım tam.
Hocam bütçe sınırı yok derken ciddiydim en kaliteli ürünü önerebilirsiniz.
Arada bir böyle şeyler yapmayı düşünüyorum orta segment üst segment böyle bir hobi edinmeyi düşünüyorum biraz bilgi edinmek içinde açtım konuyu.
Hocam custom olsa güzel olur ama sağlam stock önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz öyle şeylerde toplıyacağım çünkü.
Bende onu merak ettim. Daha üst kitler illaki vardir diye dusunuyorum ama bir sey de diyemedim bilgi eksikliginden.Bütçe sınırı olmayan arkadaşa neden GMK67/GMK87 önerdiniz ben orayı anlayamadım tam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.