Linear ile tactile arasında ki farklar ne oluyorRedin sesi çok boş geliyor bana. Brown kullanıyorum ve mennunum. Yalnız red switch lineerken brown switch tactile olarak geçiyor haberin olsun.
Linear ile tactile arasında ki farklar ne oluyorRedin sesi çok boş geliyor bana. Brown kullanıyorum ve mennunum. Yalnız red switch lineerken brown switch tactile olarak geçiyor haberin olsun.
Hocam gmk67 nin linkini atabilir misiniz
![]()
Mekanik klavye kiti çalıÅırken deÄiÅtirilebilir 3 mod Bluetooth 2.4G kablosuz RGB arkadan aydınlatmalı conta yapısı klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
![]()
Akko 5075S kiti için özel RGB arkadan aydınlatmalı 5-Pin Hotswap mekanik oyun klavyesi 75% düzeni ile topuzu Barebone klavye - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Üstteki gmk67 %65 boyutunda diyebilirim. Alttaki Akko 5075s %75 boyutunda.
Tabii ki dediğim gibi bunlar sadece kit. Yanında ayrı olarak Switch ve keycaps almak gerekiyor.
Double shot nedir hocam.Hocam 1100TL'ye geliyor. Gereksiz pahalı. Başlıkta double-shot olduğunu da belirtmemişler. Kısacası alınmaz çok pahalı.
Hocam pbt keycapsler, double-shot pbt keycapslere göre daha dayanıksız ve daha az renk seçeneği oluyor. Genelde PBT keycapslerin üzerindeki harf zamanla siliniyor.Double shot nedir hocam.
hocam yani anlayamadım double shot daha iyi oluyor değil mi?Hocam pbt keycapsler, double-shot pbt keycapslere göre daha dayanıksız ve daha az renk seçeneği oluyor. Genelde PBT keycapslerin üzerindeki harf zamanla siliniyor.
Hocam pbt keycapsler, double-shot pbt keycapslere göre daha dayanıksız ve daha az renk seçeneği oluyor. Genelde PBT keycapslerin üzerindeki harf zamanla siliniyor.
Hocam isteğinize göre oem veya xda profil keycap alabilirsiniz. Bu keycapin şeklini belirtiyor. YouTube'dan ses testlerine bakabilirsiniz. Ayrıca keycapte " for Cherry MX" ibaresi de bulunması gerekiyor. GMK67 ve Switchleri AliExpress'ten alacağınız için keycapleri de oradan kendi zevkinize göre seçmeniz daha iyi olur hocam.@Güllaç Hocam sizin dediğiniz GMK67 klavye kitini alsak Switch olarakta Akko V3 Cream yellow alsak önerebileceğiniz ucuz yollu beyaz ya da pembe (rengi çokta fark etmez) klavye ye uygun keycap öneriniz var mı?
Ek olarak OEM Cherry gibi keycap'lerde profilleri oluyomus hangi profilli keycap almak lazım bilmediğimden soruyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Doğrudur hocam. Ben redditte 2-3 tane ünlü klavye delilerinin makalelerine göre yazmıştım.PBT ile ABS karistiriyorsun sen silinme konusunda.
Doubleshot kabaca anlatmak gerekirse keycapte kullanilan her iki renk icin de ayri ayri cift katman seklinde plastik kullanilarak uretilme teknigidir. Ornegin tus kirmizi uzerine siyah yazilar/desenler seklinde iki renkliyse, arka plan ve yazi/desen icin ayri ayri farkli renklerde iki kat pbt plastik kullanilir. RGB gecirmesi isteniyorsa (rgb shine through) o katmanlardan yazi/desen icin olani seffaf olur, ama yine cift kat pbt plastik kullanilir.
Ayrica ABS sanildiginin aksine kalitesiz/kotu demek degildir. Malzeme kalitesi ve ureticiye bagli bir durumdur. En unlu ve pahali GMK setler ABS mesela. Standart gelen abs tuslarsan bahsetmiyorum tabiki.
Ek olarak rgb shine through onemli degilse kaliteli pbt dye sub keycapler de gorsel olarak oldukca guzel, malzeme olarak kaliteli ve butce acisindan daha uygun fiyatli olabiliyor.
Ve hocam genelde double-shot daha iyi kabul ediliyor. Ve ses açısından da daha tok bir ses sağlıyor size. Fakat ben kendime alacak olsam Shuriken hocamın da belirttiği gibi dye-sub pbt keycap alırdım. Hem sesin daha tok çıkmasını sağlıyor hem de hissiyatı rahatlatıcı.Hocam pc ye gelebildim sonunda.
hocam yani anlayamadım double shot daha iyi oluyor değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.