Custom ROM kurarken waiting for any device hatası

T1xon

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H
Arkadaşlar Custom ROM kuracağım ancak telefonuma uyumlu ROM ve recovery yok. Ben de bir Telegram kanalında uyumlu olanları buldum. Ancak kurulum yaparken <waiting for any device> yazıyor öyle kalıyor. Ne yapmam gerekiyor acaba? İlk başta telefonu da görmüyordu ancak Samsung'un sitesinden USB driverlarını kurunca düzelmişti şimdi de bu hata var.

1753477832622.png

@Umut Nas

Telefon Fast boot ta olmalı.
USB kablosuna bak tam takılımı.
Doğru USB sürücülerini kur.
Fast boot araçlarını güncel kurduğundan emin ol.
Eğer bilmiyorsan küçük bir rehber yazabilirim.

Telefon Fast boot ta olmalı.
USB kablosuna bak tam takılımı.
Doğru USB sürücülerini kur.
Fast boot araçlarını güncel kurduğundan emin ol.
Eğer bilmiyorsan küçük bir rehber yazabilirim.

Vallahi hocam hepsi kurulu ve güncel. USB kablom da Xiaomi Note 12 Pro 5G kutusundan çıkan 67 watt şarj aletinin kablosu bayağı kalın kaliteli bir kablo. Ufak bir rehber şeklinde anlatabilirseniz çok iyi olur pek anlamıyorum ben.

Vallahi hocam hepsi kurulu ve güncel. USB kablom da Xiaomi Note 12 Pro 5G kutusundan çıkan 67 watt şarj aletinin kablosu bayağı kalın kaliteli bir kablo. Ufak bir rehber şeklinde anlatabilirseniz çok iyi olur pek anlamıyorum ben.

0'dan böyle.
Developer mod açmak için ayarlar > telefon hakkında > MIUI sürümü yazan yere 7-8 kere hızlıca bas.
Geliştirici seçenekleri açıldıktan sonra ayarlar > ek ayarlar > geliştirici seçeneklerine gir.
USB hata ayıklamayı aç.
Telefon kapat ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tut Fastboot'ta olacak şu anda telefon.
Eğer bunları yaptıysan sorun ya sürücüde ya da platform-Tools eksik yanlış kurulu.

Aynen öyle, Samsung cihazları geleneksel Fastboot arayüzü yerine kendine has bir Download Mode'a sahip. İhtiyacınız için Odin kullanmak zorundasınız.

Peki Odin'de istediğim recoveryi flashlayabilir miyim? Çünkü telefonun TWRP'si yok maalesef

Daha yeni gördüm zaten en yukarıda Odin mode yazıyor

Peki Odin'de istediğim recoveryi flashlayabilir miyim? Çünkü telefonun TWRP'si yok maalesef

Daha yeni gördüm zaten en yukarıda Odin mode yazıyor
İstediğiniz her şeyi flashlayabilirsiniz, yalnızca metoda dikkat edin. Recovery imajınız AP bölümünde seçilmeli ve .tar veya .tar.gz formatında sıkıştırılmış olmalı, aksi takdirde Odin tarafından dosya reddedilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı