Custom ROM'da Integrity geçme ve Ziraat uygulaması için spoof nasıl yapılır?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Cihazımda Custom ROM kurulu. Normalde format öncesi bunu çalıştırabiliyordum ancak ne olduysa format sonrasında olmaya başladı. Öncesinde KernelSU tabanlı root kullanıyordum ve sırasıyla: Play Integrity Fix, SafetyNet Fix, Trickystore, Zygisk Next ve Zygisk LSPosed modülleri kurulu idi. Devamında LSPosed üzerinden Bootloader spoofer kurmuştum ve bootloader spoofu yaparak Ziraat Bank'ın NFC ödemesini telefonumda kullanabiliyordum.

Format sonrasında telefonuma bu modülleri yeniden kurdum ancak ne yaptıysam LSPosed'in çalışmasını sağlayamadım. Zygisk üzerinden enforce denylist tikini kapattığımda LSPosed ve bootloafer spoofer çalışıyor ancak hem Clash of Clans açılmadan crash veriyor, hem Ziraat uygulaması Ziraat onayı çalıştıramıyor hem de NFC bölümüne geldiğimde Ziraat uygulaması 5-6 saniye için beyaz ekranda bekliyor ve giriş ekranına geri atıyor ve öncesinde girdiğim bilgileri kaydetmeyip SMS girişi istiyor. Ancak enforce denylist tikini işaretlediğimde Ziraat yeniden sorunsuz çalışıyor, Clash of Clans crash vermeden açılıyor ancak tabii ki spoof yapamadığım için de NFC kullandırmıyor güvenlik sebebiyle uyarısı verip. Nasıl çözeriz bunu? Cihazım X3 Pro 6/128, kullandığım ROM EVO X 9.5 Android 14.

Bu konudaki hocamın yazdıklarını bir noktaya kadar anladım ancak sonradan tamamen kafam karıştı.

Screenshot_20250130-233449_Ziraat Mobil.png

Screenshot_20250130-233458_Play Integrity API Checker.png

Durumlar bu şekilde şu an. (Hem legacy hem de New için.)
Kurulu modüller şu şekilde:

Screenshot_20250130-233638_KernelSU.png

Screenshot_20250130-233647_KernelSU.png

LSPosed içerisinde bootloader spoofer var ancak o da çöp oldu. Spoof yapamıyorum ve dolayısıyla da Ziraat telefondan temassız patladı elimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Demin bulup yaptım. Dediğim gibi değerler Pixel 9 Pro Fold Android 16 beta olarak güncellendi ancak hala device integrity pass olmuyor. Modülden dolayı mı sizce?

Legacy Pass oldu şimdi ama hala New check'de olmadı. Bu da bir gelişme denebilir de Ziraati denemem gerek.
Modulleri deaktive edip deneyin hocam belki olur.

Valla hocam zor işler ben hiç root ile uğraşmadım ne gördüysem onu söylüyorum :D.
Lsposed uygulamasına root yetkisi vermemişim. Şu an enforce denylist yapmama gerek kalmadan modülü görebiliyor ama hala Ziraat sorunu devam ediyor. Anlaşılan bir şeyler değişmiş BL spoofu olayında ama nedir bilmiyorum hala.

Lsposed uygulamasına root yetkisi vermemişim. Şu an enforce denylist yapmama gerek kalmadan modülü görebiliyor ama hala Ziraat sorunu devam ediyor. Anlaşılan bir şeyler değişmiş BL spoofu olayında ama nedir bilmiyorum hala.
Logları bi inceleyin isterseniz?

Log nerede tutuluyor bilmiyorum. Dediğim gibi Device integrity ve Basic integrity'i legacy olanda geçsem de new check'de sadece Basic geçilebiliyor. Bir yolla BL spoofu yapabilsem kullanabilirim de...
Hocam ne yaptınız aynı sorunlar bende var. Herşeyi yapıyorum ama ziraat rootu görüyor. Bootloader spooferda Ziraat seçilmiyor zygisk enforce denylistten tik kaldırınca seçiliyor sadece

Hocam ne yaptınız aynı sorunlar bende var. Herşeyi yapıyorum ama ziraat rootu görüyor. Bootloader spooferda Ziraat seçilmiyor zygisk enforce denylistten tik kaldırınca seçiliyor sadece
GitHub'dan "Native Root Detector" indirip çıkan sorunları ekran fotoğrafı atar mısınız

GitHub'dan "Native Root Detector" indirip çıkan sorunları ekran fotoğrafı atar mısınız
Bu şekilde görünüyor sadece Magiskten gizledim ve magisk appini de gizledim

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-11-19-14-15-549_com.reveny.nativecheck.jpg
    Screenshot_2025-09-11-19-14-15-549_com.reveny.nativecheck.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı