Custom ROM'da Integrity geçme ve Ziraat uygulaması için spoof nasıl yapılır?

Makaleler
3
Yer
Ordu/Perşembe
Cihazımda Custom ROM kurulu. Normalde format öncesi bunu çalıştırabiliyordum ancak ne olduysa format sonrasında olmaya başladı. Öncesinde KernelSU tabanlı root kullanıyordum ve sırasıyla: Play Integrity Fix, SafetyNet Fix, Trickystore, Zygisk Next ve Zygisk LSPosed modülleri kurulu idi. Devamında LSPosed üzerinden Bootloader spoofer kurmuştum ve bootloader spoofu yaparak Ziraat Bank'ın NFC ödemesini telefonumda kullanabiliyordum.

Format sonrasında telefonuma bu modülleri yeniden kurdum ancak ne yaptıysam LSPosed'in çalışmasını sağlayamadım. Zygisk üzerinden enforce denylist tikini kapattığımda LSPosed ve bootloafer spoofer çalışıyor ancak hem Clash of Clans açılmadan crash veriyor, hem Ziraat uygulaması Ziraat onayı çalıştıramıyor hem de NFC bölümüne geldiğimde Ziraat uygulaması 5-6 saniye için beyaz ekranda bekliyor ve giriş ekranına geri atıyor ve öncesinde girdiğim bilgileri kaydetmeyip SMS girişi istiyor. Ancak enforce denylist tikini işaretlediğimde Ziraat yeniden sorunsuz çalışıyor, Clash of Clans crash vermeden açılıyor ancak tabii ki spoof yapamadığım için de NFC kullandırmıyor güvenlik sebebiyle uyarısı verip. Nasıl çözeriz bunu? Cihazım X3 Pro 6/128, kullandığım ROM EVO X 9.5 Android 14.

Bu konudaki hocamın yazdıklarını bir noktaya kadar anladım ancak sonradan tamamen kafam karıştı.

Screenshot_20250130-233449_Ziraat Mobil.png

Screenshot_20250130-233458_Play Integrity API Checker.png

Durumlar bu şekilde şu an. (Hem legacy hem de New için.)
Kurulu modüller şu şekilde:

Screenshot_20250130-233638_KernelSU.png

Screenshot_20250130-233647_KernelSU.png

LSPosed içerisinde bootloader spoofer var ancak o da çöp oldu. Spoof yapamıyorum ve dolayısıyla da Ziraat telefondan temassız patladı elimde.

Son düzenleyen: Moderatör:
LsPosedi Zygisk üzerinden etkinleştirdin mi?
Hocam konuyu okuyun. Zygisk üzerinden enforce tikini kapadığımda çalışıyor ama hem oyun hata verip açılmıyor hem de Ziraat cortluyor.

Play Integrity NEXT modülünü deneyin ve eğer yapmadıysanız:

Bu komudu çalıştırın.
(Oluşabilecek herhangi bir zarardan sorumlu değilim, Rootlu bir cihaz sonuçta.)
Mümkünse hocam Device Integrity'i geçmek istiyorum ve Ziraat meselesini de kalıcı çözmek istiyorum.

Ek olarak herhangi bir release görünmüyor. Nasıl kullanacağız? Şu an ekran görüntüsünde olduğu gibi 18.5 kurulu.

Hocam konuyu okuyun. Zygisk üzerinden enforce tikini kapadığımda çalışıyor ama hem oyun hata verip açılmıyor hem de Ziraat cortluyor.

Mümkünse hocam Device Integrity'i geçmek istiyorum ve Ziraat meselesini de kalıcı çözmek istiyorum.
Hocam keybox.xml'i sızdırılmış bir keybox'la kendiniz degistirmeyi deneyin isterseniz, Telegram gruplarında var sızdırılmış keyboxlar.

Hocam keybox.xml'i sızdırılmış bir keybox'la kendiniz editlemeyo deneyin isterseniz, Telegram gruplarında var sızdırılmış keyboxlar.
Keybox ile pek işim olduğunu sanmıyorum. Tricky store gerektiren bir şey yok. Format öncesinde bu olmadan da sadece bootloader spoofu yaparak Ziraat temassız kullanılabiliyordu. Şu an ne yaptıysam çalıştıramadım.

Açıkçası device integrity genelde bende fazla cortlamıyor ama ille de Ziraat sorunlu şu an.

Keybox ile pek işim olduğunu sanmıyorum. Tricky store gerektiren bir şey yok. Format öncesinde bu olmadan da sadece bootloader spoofu yaparak Ziraat temassız kullanılabiliyordu. Şu an ne yaptıysam çalıştıramadım.
Hocam maintainer'ın PIF_FIX.APK'sını kurmayı denedinizmi normalde DEVICE ve BASIC'i default olarak geçmesi gerek Tejas'ın ROM'larda.

Hocam maintainer'ın PIF_FIX.APK'sını kurmayı denedinizmi normalde DEVICE ve BASIC'i default olarak geçmesi gerek Tejas'ın ROM'larda.
Aslında daha geçen haftaya kadar geçiyordum. Şu an garip şekilde geçemiyorum. Android 14'e çalışıyor mu bu?

Demin indirip güncelledim. Şu an spoof değerleri Pixel 9 Pro Fold olarak güncellendi. Ancak hala device integrity geçemiyor. Kurulu modül yüzünden mi acaba?

Son düzenleme:
Çalışması lazım hocam, zaten dediğim gibi maintainer kendi yapıp veriyor APK'yı Play Integrity Fix için.
Demin bulup yaptım. Dediğim gibi değerler Pixel 9 Pro Fold Android 16 beta olarak güncellendi ancak hala device integrity pass olmuyor. Modülden dolayı mı sizce?

Legacy Pass oldu şimdi ama hala New check'de olmadı. Bu da bir gelişme denebilir de Ziraati denemem gerek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı