Custom sivi sogutma / i7 5960x / 2x GTX 980 TI SLI

İsviçre ye geliyorum Yardımcı ol vatandaşlık alayım

Gerçekten çok güzel bir sistem olmuş. Hayırlı uğurlu olsun.

Hayırlı uğurlu olsun. Bu arada uçabiliyor mu?

Uçmuşsun abi Benim Pentium 4 + 7100 GS Sistemden 1000 kat daha güçlü olmuş. Mavi ekransız günlerde kullanın.

Hayırlı olsun mavi ekransız kullanmanız dileğiyle.

Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar.
Bu arada yeni sistem ile yazdigim ilk mesajim altini cizmek istedim.

İsviçre ye geliyorum Yardımcı ol vatandaşlık alayım

Ben Isvicre de yasiyorum ama henuz vatandasi degilim, Isvicre vatandaslik sistemi en zor ulkelerden biri, vatandaslik basvurusu 12 yil ulkede yasadiktan sonra kabul ediliyor (12 yil sonra vatandas olmuyorsun sadece basvurunu kabul edip degerlendirmeye aliyorlar)

Ekleme: Avrupa'nın her hangi bir ülkesine gidebilirsin, ama en iyileri İsviçre, Almanya, İsveç ve Hollanda. Ben 18 yaşıma bastığımda direk Almanyaya gidiyorum. Burada yaşanır mı yahu.

Saydigin ulkelerin her biri digerinden guzel ulkeler, Almanya ve Isveci gorme firsatim oldu Hollanda icin ise guzel seyler duydum ama henuz gidip gormek nasip olmadi umarin sizede nasip olur,

Bu arada her nekadar bulanikta olsa sistemin calisir durumundan bir foto

960 'da razıyım 970 'i bence azımsama
Ben elimde r7 240 olsa öpüp başıma koyucağım siz ne diyorsunuz. Gtx 960 Gtx 970 azımsanacak kartlar değil.

Bu arada sisteminiz hayırlı olsun. Çoğu insanın hayallerini süsleyen bir sistem olmuş.
Bir de sorum olacak size sadece soğutma sistemine kaç TL verdiniz ?

Hayırlı olsun. Kasanın içine LED yapmayı planlıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…