Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

Yanlış anlamıyım diye bir şema daha çizdim. Sizin dediğinize göre böyle olmalı dimi ?

Evet, öyle. Yalnız, pompadan radyatöre giden boruyu pompa ile radyatör arasından götürün.
PC'de olsam çizerdim.

Musluk olayına cevabı unutmuşum.
Musluk olmazsa olmaz zaten. Bu zamanla sıvı değişimi- tahliyesi için şart.

Radyatör olarak EK-CoolStream PE 480 kullansam nasıl olur nasıl bir radyatördür. Çünkü uygun fiyata buldum. Bu radyatör ve Pacific PR22-D5 için kaç ml sıvı almalıyım ?

Böyle bir sıvı buldum bu rengi kullanıcam. Bundan kaç tane almam gerekir ? EK-Ekoolant EVO Blood RED(100ml) Soğutma Sıvısı Kırmızı - Modifiye Malzemecisi

Birde T noktası yapmak istiyorum onu açıklayayım.

Şemada yeşil daire içine aldığım yerde olucak işlem. Bu parçayı kullanıcam Ek-af T-splitter 3f G1/4 - n11.com

3 adet G1/4 female girişi var. O yüzden boruları sıkıştırmak için bunu kullanıcam yine ; Barrow Sıkıştırmalı Akrilik Tüp Su Rakoru 12mm - n11.com
bunlarla bu işlemi gerçekleştirebilirm değil mi ? Dairenin sağından ise musluk devam edicek.

veya

bu plandaki yere koyup aynı parçalarla musluk aşağı monte edilebilir ?

Pompadan çıkanı radyatörün altına değil, üst tarafa bağlayın.
Tahliye musluk konumu iyi.

Seçtiğiniz Rad. 38 mm kalınlıkta, diğeri ise 60 mm kalınlıkta. Aralarında pek bi ısı düşğrme farkları olmaz ama.

@er36po hocam, size bir sorum var, oyun için SLI yapılır mı?
Gayet tabi, yapılır. Ben kullanıyor ve geyet de memnunum.

Yani şöyle; 100ml Blood red soğutma sıvısı + 100ml clear soğutma sıvısı şeffaf + 900ml saf suyu karıştırıp mı sisteme koymalıyım ? Çok soru soruyorum da bilgim olmadığı için kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…