Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

• Konuyu başlatan er36po
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 263
  • Görüntüleme 68.646
@colprensi, bana sorarsan o seçtiğiniz (12/ 16) akrilik tüpler ve rekorlar biraz büyük, kalın. 10/ 12 en ideali bence. Tabi yine de siz bilirsiniz, zevkinize kalmış yani.

Eksik konusuna gelirsek, ben aslında tam olarak kaç köşe, vs. koyacağınızı bilmediğimden size şu kadar rekor alın diyemem.
Ama şöyle basit bir hesap yapın; örneğin, her çıkış-giriş ve ek, bölme parçaları için bir adet rekor seçin. Yani 1 radyatör için 2 rekor, örneğin 1 ek uzatma için (1 ek rekor için iki ucuna birer rekor) 2 adet rekor yani.
Onun dışında, 2. bir pompa almanızda fayda var. O seçtiğiniz CompoRez'in pompası 2 radyatör ve boruların köşe sayısı ve uzunluğuna göre pek yeterli gelmeyecektir.

@er36po hocam teşekkürler rakor ve adaptör sayıları hemen hemen belli bana bu ilerlediğim yolda tavsiye edebileceğiniz tekli bir combo Rez'e. Pompa varmı hocam

@Muhammet ÖZBEY, detaylı bilgi derken, bunu ancak siz açabilirsiniz, yani siz sorun ben cevaplayayım.
Kast ettiğiniz yumuşak ve set (Akrilik) boru, ikisinde de mantık aynı... Soğutma konusunda ikisi arasında en ufak bir far yoktur, sadece görsel açıdan akrilik çok daha hoş ve görkemli duruyor.

Ayrıca, donanım için farklı konu açmanız gerek!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı