Custom Sıvı Soğutma [Thermaltake Core P5]

Yaklaşık olarak 1500TL tuttu. Pompa+Rezervuar'a ücret ödemedim bir tanıdıktan geldi. Diğer parçaları 2-3 farklı yerden aldım ama genel olarak burdan alışveriş yaptım; conn - n11.com
Ucuz orta seviye custom sıvı soğutma yapmak ne kadar tutar? İki ekran kartlı ve tek ekran kartlı olarak? Ve gerekli olan bütün malzemeler nelerdir acaba? Ayrıca kasam Thermaltake core x31.

Ucuz orta seviye custom sıvı soğutma yapmak ne kadar tutar? İki ekran kartlı ve tek ekran kartlı olarak? Ve gerekli olan bütün malzemeler nelerdir acaba? Ayrıca kasam Thermaltake core x31.
Yaklaşık olarak 2000TL üstü tutar istediğiniz sıvı soğutma. Alacağınız ürünlerin kalitesine göre değişir. Ekran kartlı yapıcaksanız kasanız da uygun 2 adet radyatör kullanmanız daha iyi olur.

CPU Block
2 GPU Block
2 Radyatör
Pompa ve Rezervuar ( Birleşik olarakta alabilirsiniz ayrı ayrı da )
Rakor sayısı da 2li veya tekli ekran kart ya da pompa rezervuar seçiminize göre değişiklik gösterir.

Ucuz orta seviye custom sıvı soğutma yapmak ne kadar tutar? İki ekran kartlı ve tek ekran kartlı olarak?
Peki bana tek ekran kartlı sistem için önerebilir misin? Kasa thermaltake core x31 , işlemci i7 5930k , anakart x99 gaming pro carbon. Yardım edersen sevinirim. Bide galiba 2 çeşit boru tipi varmış. Biri böyle sert boru diğeride yumuşak boru gibiydi galiba. Biri galiba pleksi boruydu.

Yardımcı olamaya çalışırım ama şuan için telefondan giriyorum 2gün bilgisayar başında olamıycam maalesef. Linkini verdiğim konuya ayrıntılı olarak yazarsan istediklerini cevap verirler. Custom Sıvı Soğutma Tanıtım Rehberi

Hayırlı olsun. Çok şık duruyor.

Kasayı nerden ne kadara aldınız acaba ben şu an en uygun 600 Tl ye bulabildim.

Hocam şu ekran kartını oraya takmak için gerekli kablo nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…