Cvmaker dolandırıcılığı

Konuyu açmamın üzerinden neredeyse 9 ay geçti ve herhangi bir icra olayı yaşanmadı. Maillerini o gün engellediğimi belirtmiştim zaten. Kendi şahsi fikrim insanları korkutarak toplayabildikleri parayı topluyorlar. Korkup ödeme yapmamanızı tavsiye ediyorum.
 
Aynı şey başıma geldi. 2 aylık ödeme istiyorlar şu an. Ne yapayım arkadaşlar? Ödeme almaya çalıştıkları kartım da sanal kart değil, normal banka kartı. İçine para atmıyorum çekerler diye. Ödemeli miyim?
 
Ya sıkıntı şu benim, normal banka kartımdan çekmeye çalışıyorlar. Ben bu kartı nasıl kullanacağım? Para yüklediğim anda çekerler.

Hocam ben Şubat ayında bu belaya bulaştım ve senin gibi benim de banka kartımla işlem yapılmıştı, yapacağın işlem çok basit bankanı arayacak ve bu kartım kaybolmuştur yeni kart istiyorum diyeceksin ve bankan sana yeni kart yollayacak. Bu şerefsizler hesabına bloke koymuyorlar, kart bilgini (senin iznin sözde var, dolandırıcılık kısmı burada başlıyor) senin bilgin dışında sisteme kopyaladığı için orada parayı gördüğü anda çeker ama yeni kart geldiğinde hiçbir şey yapamazlar. Bak ben nisan ayından beri ödemedim, esip gürlüyorlardı maillerde ben bu parayı silmem seni icraya veririm bilmem ne diye al e-Devlet'ten ekran görüntüsü atıyorum, hiçbir şekilde adıma açılmış bir icra yok ve avukata da danıştım, icraya verirlerse bile itiraz dilekçesi yazarız öyle ha deyince icrayla çökemezler dedi. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama sakın ama sakın ödeme yapmayın bu şerefsizlere. Adreslerini sözde Hollanda gösteriyorlar ama bir sorgulasak esenyurt, gaziosmanpaşa vs çıkar :D
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_13.png
    Screenshot_13.png
    161 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_14.png
    Screenshot_14.png
    186,5 KB · Görüntüleme: 128
Hocam ben şubat ayında bu belaya bulaştım ve senin gibi benim de banka kartımla işlem yapılmıştı, yapacağın işlem çok basit bankanı arayacak ve bu kartım kaybolmuştur yeni kart istiyorum diyeceksin ve bankan sana yeni kart yollayacak. Bu şerefsizler hesabına bloke koymuyorlar, kart bilgini (senin iznin sözde var, dolandırıcılık kısmı burada başlıyor) senin bilgin dışında sisteme kopyaladığı için orada parayı gördüğü anda çeker ama yeni kart geldiğinde hiçbir şey yapamazlar. Bak ben nisan ayından beri ödemedim, esip gürlüyorlardı maillerde ben bu parayı silmem seni icraya veririm bilmem ne diye al e-Devlet'ten ekran görüntüsü atıyorum, hiçbir şekilde adıma açılmış bir icra yok ve avukata da danıştım, icraya verirlerse bile itiraz dilekçesi yazarız öyle ha deyince icrayla çökemezler dedi. Çok uzun yazdım kusura bakmayın ama sakın ama sakın ödeme yapmayın bu şerefsizlere. Adreslerini sözde Hollanda gösteriyorlar ama bir sorgulasak esenyurt, gaziosmanpaşa vs çıkar :D

Teşekkürler hocam yazı için. Dediğinizi yapacağım. Bir gelişme vesaire olursa buradan güncelleme yapalım ileride. Birlikten kuvvet doğar :) Tekrardan teşekkürler :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı