CW olan 1660S iade edilmeli mi?

370335

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Ekran kartım ASUS TUF 3 GTX 1660S ve şans eseri ekran kartımda cw olduğunu fark ettim gündelik kullanımda cw yok fakat Ultra ayarlara alınca cw oluyor. Bunu gördüm deneyimledim ASUS ekran kartımın garantisi devam etmekte. Sizce servise yönlendirmeli miyim?

Ürün ayıplı bir ürün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ekran kartım ASUS TUF 3 GTX 1660S ve şans eseri ekran kartımda cw olduğunu fark ettim gündelik kullanımda cw yok fakat Ultra ayarlara alınca cw oluyor. Bunu gördüm deneyimledim ASUS ekran kartımın garantisi devam etmekte. Sizce servise yönlendirmeli miyim?

Ürün ayıplı bir ürün mü?

% 90 iade alırlar ellerin de var ise direk değişim de yapabilirler bence çağrı merkezleri ile görüş ya da teknik servis ile en doğru bilgiyi onlardan alırsın.

Yüzde doksan gibi net bir yüzde yok. Bu sorun elektronik devrelerde bulunan indüktörler sebebiyle ortaya çıktığı için yeni aldığın kartta da CW olabilir. Henüz engellenemediği için de tüm kartlarda ihtimal dahilinde olan bir şey. Kulaklığını tak, sesi duymazsın. Garantiyle falan da uğraşmaya gerek yok.

İade edin ya da tamir ettirin. Sonuç olarak servise gitsin.

E tamir etse ne olacak? Servisteki eleman sihirli değneğiyle bobinlere mi dokunacak? Bu engellenebilen bir sorun değil, sadece azaltılabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı