Cyanogenmod 11 S4 Sorunu

• Konuyu başlatan Oulcan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 2.732
O

Oulcan

Ziyaretçi
Arkadaşlar Merhabalar.
S4 (I9500) Modeline sahibim. Bu telefona daha önce Cyanogenmod 11 modunu yüklemiştim. Herşey çok güzeldi ta ki telefonla konuşurken sesimin karşıya gitmediğini görene dek. Daha sonra kendi kendine düzeldi ama bu sorun sürekli devam etti. Kafasına göre bozulup düzeliyordu. Bunun nedeni ne olabilir ve tekrar yüklesem aynı sorun devam eder mi ? Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı? (Not: Cyanogenmod 11 günlük güncellemelerini yapıyordum. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Rom-u silip yeniden kurun. CWM-dan mı kurdunuz? Ordan kurduysanız Full Format edin. Hard reset, wipe dalvik cache, wipe cache partition, format system, format cache, format data yapın. Sonra Romu flaşlayın. Muhtemelen düzelecektir. Ayrıca indirdiğiniz rom-un nigtly değil release olmasına dikkat edin. Release yoksa en son nightly-i indirin.

Bu Exynos işlemcili olanlar için değil. Yüklemeye kalkma brick edersin telefonu. Sen başka bir recovery yüklemeyi dene. Dur bakıyorum hemen internetten farklı bir recovery.

Sizin kullandığınız CWM sürümü kaç ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı