Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

Burada bana hakaret edenlerin oyun bir bir iade ediyor olmaları ironik.

İade etmedim :D Oyunu 4 saat kadar oynadım ve hoşuma gitti. Oyun çıktıktan sonra 1 haftaya kadar buglar ve optimizasyonuna çok bakan bir insan değilim. Oynayış olarak beni tatmin etti.

9 Senede yapılan kaç oyun bu kadar sorunlu?

9 Sene...

Bu oyun 9 senede falan yapılmamıştır, en fazla 4-5 sene. RDR2'nin de PC çıkışı çok sorunlu idi. Güncellemeler ile toparladılar, bunu da toparlarlar.

Ölümüne savunuyorsunuz, niye niye?
Oyun bu, video oyunu, sanal. Bu kadar ölümüne savunmaya ne gerek var? Kızgınlar atmaya ne gerek var? Birbirinizi kırmanıza ne gerek var?

Oyun daha yeni çıkış yaptı, olur öyle şeyler. Sabah açıklamıştım zaten, balon değil tam olarak.

Sen bu bug durumuna biraz fazla içerlemişsin gibi geldi bana, 2 saat oynadın da bug yüzünden save'ini mi kaybettin ne oldu nerden geliyor bu öfke dostum :D

9 sene önce The Withcer 3 bile çıkmamıştı nasıl 9 senedir CP2077 yapıyor olabilirler ki? Hakkında düşünmüşlerdir yalnızca. The Witcher 3 daha 5 senelik oyun zaten :D

1 1,5 saat kadar oynadım ve çok fazla hata ile karşılaşmadım. Bazı nesnelerin kaplamaları bozuldu ve pikselleşti,

Sürüş hissiyatı ve araç fizikleri cidden kötü,

Optimizasyon beklediğimden iyi çıktı. RDR2'den bile kötü olur diyordum ama aynı performansı aldım,

Vuruş hissiyatı kötü,

Yaşayan, renki menkli bir şehir yok; aksine ölü ve renksiz.

İlk saatler için puanım 5/10.

GTA 4 şu an bile çoğu GTA severin en sevdiği oyun. Bu oyun ilk çıktığındaki optimizasyon sıkıntısını hatırlıyor musunuz? Her oyun hata ile çıkabilir. Önemli olan sonradan toparlamasıdır.
O oyun fiziklerden kurtardı. Bu oyunda fizik de yok 😃

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı