Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

The last of leş 2'den güzel olduğuna inandığım oyundur bug glitch gibi şeyler zamanla giderilir ama last of leş 2 öyle kalır hadi eyvallah.

Oyun türleri farklı. Tlou ne alaka acaba? @360388 Tlou fanı ve Cyberpunk oyunu hakkında düşündüklerini belirtmiş, gelmiş adamı sinir ediyorsunuz.

Cidden mi? Yalnızca tek bir platforma çıkış yapmış oyunlarla aynı anda 5 farklı platform için geliştirilmiş bir oyunun optimizasyonu mu kıyaslıyorsun :D Bence bu konuya objektif bakmıyorsun dostum, sırf karalamak için karalıyormuşsun gibi hissediyorum :D
Hayır, sevmedim oyunu. Ve bize öyle ahım şahım tanıtılan oyun olduğunu düşünmüyorum.
Siz bir oyundan nasıl zevk alıyorsunuz merak ettim. Orta seviyede hiçbir yapı size hitap etmiyor sanırsam. Türünün en iyilerinden Bannerlord.
Ediyor. Warband'in güzel grafiklisini 8 sene sonra çıkardılar.

9 Sene diyorum alo. 5 senede GoW ve tlou2 yapıldı. Cdpred 9 senede en temel şey olan optimizasyon ve bugları bile yapamadı.

Oyunun 9 yılda yapıldığından emin misiniz? Az önce anlattım ya Bannerlord ile aynı kaderi yaşıyor. Bu oyunun 9 senede geliştirilmesi imkansız. Yüksek ihtimalle Witcher 3'ten sonra geliştirilmeye başlandı o video sadece fikir. Ayrıca God of War ve tlou oyunlarını yapan firmaların arkasında koskoca Sony var ve 5 tane Xbox 3 tane PlayStation ve bir sürü donanım kombini yapabileceğin bilgisayara oyun çıkarmıyorlar sadece PS4 ve PS4 Pro için yaptılar o oyunları. CDPR en büyük oyun firmalarından biri olsa bile bu oyun adamların 4. oyunu. Onlardan bir Rockstar, ND, Ubisoft kalitesi beklemek yanlış.

Oyunun 9 yılda yapıldığından emin misiniz? Az önce anlattım ya Bannerlord ile aynı kaderi yaşıyor. Bu oyunun 9 senede geliştirilmesi imkansız. Yüksek ihtimalle Witcher 3'ten sonra geliştirilmeye başlandı o video sadece fikir. Ayrıca God Of War ve TLOU oyunlarını yapan firmaların arkasında koskoca SONY var ve 5 tane Xbox 3 tane Playstation ve bir sürü donanım kombini yapabileceğin bilgisayara oyun çıkarmıyorlar sadece PS4 ve PS4 Pro için yaptılar o oyunları. CDPR en büyük oyun firmalarından biri olsa bile bu oyun adamların 4. oyunu. Onlardan bir Rockstar, ND, Ubisoft kalitesi beklemek yanlış.
Tamam biliyorum. Oyun bize tanıtılan CP 2077 değil onu söylüyorum.
@360388 Tamam sayende oyunun çöp olduğunu öğrendik artık oyunu oynamıyoruz.
Ben öyle bir şey mi dedim? Beğenmedim dedim.

Kedi uzanamadığı ciğere "balon" dermiş. Bence oyun gayet iyi, oyunun tek sıkıntısı çıkış tarihini sürekli ileriye atarak insanlarda beklentilerin artmasına sebep olmak. Şimdi balon diyenlerin hepsi oyuna ve oyunu oynatabilecek sisteme sahip olduklarında soluksuz oynacaklarından eminim ama kanıtlayamam.

Arkadaşlar Steam'de anlık 1 milyon oyuncuya ulaşan CS'yi bile geçen bir SP oyunu Mert sevmemiş, artık benim de övmemin, oynamamın anlamı kalmadı iade ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı