Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

9 sene diyorum alo. 5 senede GoW ve TLOU2 yapıldı. CDPRED 9 senede en temel şey olan optimizasyon ve bugları bile yapamadı.
Bir fanboy değilim, oyunu oynamadım bile ve sizi de linç etmek gibi algılamayın lütfen ama oyun yapımında önemli olan kaç yılda yapılması değil, kaç yılın verimli geçmesi yani o 9 yılda odakları ne kadar Cyberpunk 2077'nin üzerindeydi? Witcher 3 2015'te çıktı bu yüzden 4 yılı direk çöpe atabiliriz ve geriye 5 yıl kalıyor yani 5 yıl süre boyunca Cyberpunk 2077'ye odaklanabilmişler demek oluyor bu ayrıca CD PROJEKT RED eskiden İndie bir firmaydı büyük ihtimal bu yüzden odaklarını Cyberpunk 2077 gibi büyük ve seri olmayan bir oyuna değil de odaklarını daha çok satan ve daha çok hayranı olan Witcher 3'e verme ihtimalleri onlar için daha yüksek. Dediğim gibi bunu linç ve ya hakaret olarak algılamayın ama gördüğüm kadarı ile kimse bu noktaya değinmemiş, bu yüzden söylemek istedim.

Bir fanboy değilim, oyunu oynamadım bile ve sizi de linç etmek gibi algılamayın lütfen ama oyun yapımında önemli olan kaç yılda yapılması değil, kaç yılın verimli geçmesi yani o 9 yılda odakları ne kadar Cyberpunk 2077'nin üzerindeydi? Witcher 3 2015'te çıktı bu yüzden 4 yılı direk çöpe atabiliriz ve geriye 5 yıl kalıyor yani 5 yıl süre boyunca Cyberpunk 2077'ye odaklanabilmişler demek oluyor bu ayrıca CD PROJEKT RED eskiden indie bir firmaydı büyük ihtimal bu yüzden odaklarını Cyberpunk 2077 gibi büyük ve seri olmayan bir oyuna değil de odaklarını daha çok satan ve daha çok hayranı olan Witcher 3'e verme ihtimalleri onlar için daha yüksek. Dediğim gibi bunu linç veya hakaret olarak algılamayın ama gördüğüm kadarı ile kimse bu noktaya değinmemiş, bu yüzden söylemek istedim.

Bir de 2016'ya kadar Witcher 3'e 2 ayrı oyun sayılabilecek DLC çıktı.

Ah canım ya, 6000 olumsuz inceleme varmış. Metacritic puanına bak bakayım oyunun. Senin yerine link de atayım ben. Gerçekten balonmuş. Buna çok buglu diyen ya hiç Ubisoft oyunu oynamamış ya da Ubisoft fanboyu.

Cyberpunk 2077 Critic Reviews for PC - Metacritic
Şaka mısın sen ya :D Oyuncular tarafından yerin dibine sokulan TLOU Part 2'nin metacritic puanı ne kadarmış bir bak bakayım. Ben oyunculardan gelen incelemelerden bahsediyorum adamın attığına bak. Ki balon da demedim gidip kendin izlediğin yayında az bug gördün diye bugsuz demenin komikliğinden dem vurdum. Ben de CDPR'yi severim tüm Witcher serisini oynamış biri olarak ama fanboyluğun da bu kadarı. He attığın linkte ilk sırada şunu görmüş olmam da ayrı bir ironik oldu :

Screenshot_90.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı