Cyber"bug" 2077 çoğu kişi için balon çıktı!

Bu gece The Game Awards'da yılın oyunu seçilecek yüksek ihtimal. Seçildiği zaman ayrı bir linç konusu açılır sanırım. Yüksek ihtimal yeni bir konu açarım, yine orada tartışılır insanların niye sevmediği, veya sevdiği.
TLOU 2'nin kazanmasını umut ediyorum.
Doom Eternal hakediyor bence ama TLOU2 kazanacak maalesef. (Kendi adayım olan oyun kazanmadığı için üzülüyorum linçlemeyin)
Doom Eternal'ın da kazanmasını isterim ama TLOU 2 daha çok hak ediyor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar aynı oyunu mu oynuyoruz. Şimdilik 3 saatim var ve sadece bir bug ile karşılaştım oda önemsiz bir kaplama hastasıydı daha da karşılaşmadım. Optimizasyon a gelecek olursak 2 haftaya tamamen yamalanır diye düşünüyorum.

Bir şey soracağım da, siz ne bekliyordunuz? Bu bir 3D RPG oyunu arkadaşlar ve 3D RPG'ler bug yuvası olur. Bu oyunun en büyük rakibini çoğu kişi GTA zannediyor fakat aslında rakipleri Skyrim ve Fallout. İkisinden daha az buga sahip ve vuruş hissi de gayet yeterli. Tamam, süper değil ama bir RPG'ye göre iyi; Mesela Fallout 4'ten daha iyi. RPG ve story olayını daha görecek kadar oynamadım ama eğer iyiyse alanında zirveye oynamasına yeter. Optimizesi de aslında oyunun çok kötü değil ama bize çok çok daha iyi gösterdiler. Tablolara inanıp 780 kartı ile alan arkadaşlarım çok sinirlendi. Eleştirilerinizde katıldığım tek nokta optimizasyon yani.
Ayrıca bu oyun 9 senede yapılmadı. Oyunun ilk title reveal'ı 2012'de yapıldı. 2013'de teaser yayınlandı, Witcher 3 yapılıyordu. O sırada sadece konsept aşaması falan vardı ve küçük bir ekip yapıyordu. Muhtemelen 2015'te bitirince W3'ü oyun motorunu ekibin yarısı ile FPS bir oyuna uyarlamaya başladılar. Tahminimce Bblood&Wine yayınlandıktan sonra herkes motora odaklandı sonra da muhtemelen 2017'de oyuna başladır. Bence 3 senelik bir oyun. Ama hadi sizi kırmayalım, 5 senelik diyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vuruş hissi düzeltilirse buglara da razıyım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı