C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dllCyberpunk'ı doğrulayayım mı?Tüm kurulumları doğru yapmamışsınız, dosyalar yüklenmemiş.
Tamam tekrar deniyorum.Hayır, ilk başta söylediğim kurulumları tekrar yapın. Eksik bir kurulum yapmışsınız. 64 ve 86 versiyonlarını kuruyorsunuz değil mi? İkisini değil mi?
Ve arkadaş sistem bilgisi isteyip uçup gitti. Halbuki konu sahibi sonradan yazdı...Hatayı tahmin edeceğimiz gibi sistemini de mi tahmin edelim?
Dediğiniz dosyaları tekrar indirdim. Onar tuşuna bastım. Şimdi tekrar deniyorum oyunu açmayı.Hayır, ilk başta söylediğim kurulumları tekrar yapın. Eksik bir kurulum yapmışsınız. 64 ve 86 versiyonlarını kuruyorsunuz değil mi? İkisini değil mi?
Evet. Dediklerinizi yaptım. Daha önce kurulum da yaptım. Eğer Discord verirseniz yayın da açabilirim.Kurulumları yapamıyorsunuz maalesef. Hiç kurulum gerçekleştirmediniz mi? Birden fazla dosya iniyor değil mi? Attığım üç linktekileri de kuruyorsunuz değil mi?
Bilgilerimi buradan paylaşırsam diğer kişiler de göremez mi?TeamViewer
TeamViewer uzaktan yönetim, masaüstü paylaşımı, çevrimiçi toplantı, web konferansı ve bilgisayarlar arası dosya transferi gibi özellikleri bulunan bir yazılımdır.www.technopat.net
Bunu indirip bilgilerini buradan paylaş, bakalım.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.