Cyberpunk 2077 1.06 Güncellemesi Yayınlandı

Ben 50 GB patch geldi demiyorum zaten :( insanlar gelceğine inanıyordu ve her şeyi düzelteceğine inanıyordu bu hiç gerçekçi değildi, Ocak-şubata kadar da büyük bir güncellemenin her şeyi düzeltmesi (ya da çoğu) gerçekçi değil demeye çalışıyorum.

Neden inandılar? Anlamadığım kısım bu.
CDPR herhangi 50GB güncelleme alacağını bildirmedi.

Abi youtube'da cyberpunk yorumlarında dolaşsan biraz insanlar leak hakkında konuşurken bir sürü kişi day 1 patch'i gelcek çoğu bugları düzeltcek endişelenmeyin diyordu. Yalan söylemiyorum öyle en az 20 kişi gördüm :( Sana attığım linkleri (youtube ve twitter) he işte insanlar ona inanıyordu işte. İstesem daha bir sürü link bulabilirim.

Ben 50 GB patch geldi demiyorum zaten :( insanlar gelceğine inanıyordu ve her şeyi düzelteceğine inanıyordu bu hiç gerçekçi değildi, Ocak-şubata kadar da büyük bir güncellemenin her şeyi düzeltmesi (ya da çoğu) gerçekçi değil demeye çalışıyorum. En az 1 yılı var bu oyunun düzelmesinin 1 aya düzelemez her şey.

Kaç oyun yaptın? Kaç oyunun yapımında çalıştın? Ya da daha basite indireyim hiç oyun oynadın mı? Daha da basite indireyim Cyberpunk'ı bile oynadın mı? 1 senede düzeltilemeyecek öyle mi? Seni ciddiye alıp cevap verıyorlar bir de. Herhangi bir oyunun yapım şirketi bethesda değilse ya da Rockstar'ın GTA4'e yaptığı gibi umursamazlık yapmazlarsa her oyun maksimum 2-3 ay içerisinde düzelir. Sayfalarca bu kadar basit bir şeyi tartışmışlar ya. 1 yıl demiş ya. Yok 10 yıl.

Kaç oyun yaptın? Kaç oyunun yapımında çalıştın? Ya da daha basite indireyim hiç oyun oynadın mı? Daha da basite indireyim Cyberpunk'ı bile oynadın mı? 1 senede düzeltilemeyecek öyle mi? Seni ciddiye alıp cevap verıyorlar bir de. Herhangi bir oyunun yapım şirketi bethesda değilse ya da Rockstar'ın GTA4'e yaptığı gibi umursamazlık yapmazlarsa her oyun maksimum 2-3 ay içerisinde düzelir. Sayfalarca bu kadar basit bir şeyi tartışmışlar ya.
Tartışmayı baştan okusaydın cyberpunk'ı bitirdiğimi görürdün :)
Kaç oyun yaptın? Kaç oyunun yapımında çalıştın? Ya da daha basite indireyim hiç oyun oynadın mı? Daha da basite indireyim Cyberpunk'ı bile oynadın mı? 1 senede düzeltilemeyecek öyle mi? Seni ciddiye alıp cevap verıyorlar bir de. Herhangi bir oyunun yapım şirketi bethesda değilse ya da Rockstar'ın GTA4'e yaptığı gibi umursamazlık yapmazlarsa her oyun maksimum 2-3 ay içerisinde düzelir. Sayfalarca bu kadar basit bir şeyi tartışmışlar ya.
Oyun mu yapmam gerekiyor oyunun berbat halini görmem için? Oyunu bitirmeden yayınlamışlar bu kadar basit. Minimum 1 senesi var oyunda basit bir polis yapay zekası bile yok. Arkana padişah gibi ışınlanıyolar hava sıktığında.

Tartışmayı baştan okusaydın Cyberpunk'ı bitirdiğimi görürdün :)

Tartışmayı baştan okudum. Önemsenmeyecek biri olduğunu zaten yazdığım cümlelerden 1 tanesine cevap vermenle gösteriyorsun. Sana akıl ve fikir diliyorum. Kendine iyi bak :)

Kaç oyun yaptın? Kaç oyunun yapımında çalıştın? Ya da daha basite indireyim hiç oyun oynadın mı? Daha da basite indireyim Cyberpunk'ı bile oynadın mı? 1 senede düzeltilemeyecek öyle mi? Seni ciddiye alıp cevap verıyorlar bir de. Herhangi bir oyunun yapım şirketi Bethesda değilse ya da Rockstar'ın GTA4'e yaptığı gibi umursamazlık yapmazlarsa her oyun maksimum 2-3 ay içerisinde düzelir. Sayfalarca bu kadar basit bir şeyi tartışmışlar ya. 1 yıl demiş ya. Yok 10 yıl.
Dediğiniz konuda haklısınız fakat Bethesda eskisi gibi değil, Doom Eternal'da sıfır bug var mesela. Elder Scrolls 6 bug bakımından Skyrim kadar rezil olmayacak deniyor.

Tartışmayı baştan okudum. Önemsenmeyecek biri olduğunu zaten yazdığım cümlelerden 1 tanesine cevap vermenle gösteriyorsun. Sana akıl ve fikir diliyorum. Kendine iyi bak :)
Okuduysan cyberpunk'ı bitirdiğimi nasıl bilmiyorsun? En az 2 kere söyledim tartışmada :) Ve tüm tartışmalarına cevap verdim hangisine yanıt vermedim beni aydınlatır mısın?

Dediğiniz konuda haklısınız fakat bethesda eskisi gibi değil, Doom Eternal'da sıfır bug var mesela. Elder Scrolls 6 bug bakımından Skyrim kadar rezil olmayacak deniyor.

Doom serisinin genel olarak ekstra üstüne düşüldüğüne inanıyorum ben zira Doom oyunlarının hemen hemen hepsinde neredeyse hiç bug yok. Elder Scrolls 6 zaten Skyrim gibi çıkarsa gelmiş geçmiş en büyük linçlenmeye marus kalacaktır. Artık kimsenin böyle saçma şeylere sabrı kalmadı. Para verip bozuk ürün almanın bir geçiştirmesi ya da bahanesi olamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı