Cyberpunk 2077 1.1 yaması, düzeltmeler ve 'kararlılık iyileştirmeleriyle' yayınlandı

Katılım
14 Ağustos 2010
Mesajlar
79.057
Makaleler
289
Çözümler
2.268
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522743131
Cyberpunk 2077 1.10 yaması kararlılık geliştirmeleri, hata düzeltmeleri ve oyuna diğer iyileştirmeleri geldi.

CD Projekt yama duyurusunda "Bu güncellemede, aşağıdaki yama notlarında ana hatlarıyla açıklanan çeşitli kararlılık iyileştirmelerine odaklandık. Bu çalışmaya 1.2 yaması ve diğer gelecek güncellemelerde devam edeceğiz" dedi . "Aynı zamanda karşılaştığınız hataları gidermeye ve genel oyun deneyimini nasıl iyileştirebileceğinize dair geri bildirimlerinizi dinlemeye devam edeceğiz."

Güncelleme, Steam'de kabaca 5,4 GB ve GOG'da 1,1 GB daha hafif olarak geliyor.
 
CDPR oyunu No Man's Sky gibi sürekli güncel tutup iyileştirirse geçmişte yaptığı hatalar unutulabilir. Şahsen bu kadar yüksek beklentili bir oyunun kötü bir çıkış yapması kalıcı bir etki bırakır diye düşünüyorum. Ne kadar yama getirirlerse getirsinler, bence artık çok geç.
 
Samurai, yine disk yok etmeye devam ediyor. Güncellemeyi yüklemesi, indirmesinden daha dert. :D

samuraistop.png
 
Bundan yıllar önce çıkmış olan The Witcher 3 oyununa belki böylesine bir beklenti yoktu fakat şu an olanlara benzer eleştiriler almıştı. Tavsiyem insanların ne dediklerini okuduktan sonra düşünüp kendi fikir filtremizden geçirmek. Oyun iddia ettiği içerikleri eklemediği gibi RPG kelimesini son dakika oyun etiketlerinden kaldırdı. Firma içinde bir şeyler yanlış gidiyor gibi. Zaman içerisinde düzelteceklerine inanıyorum. Başka bir yolları yok piyasada kalabilmeleri için.
 
Oyuna sürekli güncelleme gelmesi güzel olur. Hatalar düzeltilir böylece oyunun kötü imajı ortadan kalkar. Ben GTX 980 Ti ile akıcı şekilde oynasam da bazen oyundan attı nedense.
 

Geri
Yukarı