Oyun Cyberpunk 2077 124 TL

50 TL bile pahalıdır hocam. Çünkü ulaşamıyorum ben bu miktarlara.
Yorumumda bunu belirttim zaten hocam, siz o miktarlara ulaşamıyorsunuz diye genelleme yaparak pahalı diyemeyiz. Bekar olup asgari ücretle çalışıyor olsanız bile çok rahatlıkla bu paraları verebilirsiniz. İnşallah yakın zamanda güzel bir iş ve kazanç sizin olsun.

Alınmalı mı sizce? Kısa zaman içerisinde oynayacağımı sanmıyorum ama oynamak istiyorum açıkçası.
Merhaba, ben 7 kere bitirdim. FPS, aksiyon ve karakter geliştirmesi çok iyidir ama hikayesi berbat ötesidir. Niye gülüyorsunuz ki? Bu oyun çıktığı günün ertesi bitirdim zaten ben oyunu.

Bu oyun için harika bir fiyat, denemek isteyen kaçırmasın derim. Ben iki saat civarı oynadım ve beğenmedim, iade ettim.

Hep bu fiyata düştüğü için diğer ay almak tercihim olurdu. Fakat zam yiyecekse şu an almayı düşünüyordum.
Şuan bu firmanın çalışanı olmayan kimse bilemez zam gelip gelmeyeceğini. Her an her şeye zam gelebilen bir ülkede yaşıyoruz ona göre düşünün. Bana sorarsan gelmez ama gelme ihtimali de yüksektir.

Alınır. İyi fiyatmış.

Oyun 2020'de çıktı, şu an 2023 yılındayız ve oyun hala bozuk. Stabil seviyede bile değil. 20 küsur saatte onlarca bug ve glitch ile karşılaştım. Yine de devam eder miyim bilmiyorum. Şimdilik tavsiye etmiyorum. Almayın. Çıkışından bu yana 3 sene beklediyseniz bence biraz daha bekleyebilirsiniz.

Oyuncu yorumlarını da ihmal etmeyin.

Alınmalı mı sizce? Kısa zaman içerisinde oynayacağımı sanmıyorum ama oynamak istiyorum açıkçası.

Uzun zamandır bu fiyata düşüyor. Zamlanma olasılığı yüksek. Zamlanırsa en azından 500 civarına çıkabilir. Daha iyi indirim bekleyim derken daha pahalıya alabilirsiniz. O yüzden oynamak istiyorsanız alınır.

60 saatim var bi bug falan görmedim, neyden bahsediyorsunuz tam olarak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…