Oyun Cyberpunk 2077 124 TL

Oyun 2020'de çıktı, şu an 2023 yılındayız ve oyun hala bozuk. Stabil seviyede bile değil. 20 küsur saatte onlarca bug ve glitch ile karşılaştım. Yine de devam eder miyim bilmiyorum. Şimdilik tavsiye etmiyorum. Almayın. Çıkışından bu yana 3 sene beklediyseniz bence biraz daha bekleyebilirsiniz.

Oyuncu yorumlarını da ihmal etmeyin.
Benim oyunu oynamadığım bilgisi size nereden geldi?

Hem çıkış döneminde hem sonradan oynamış ve bitirmiş biri olarak alınır diyorum. Oyundaki buglar glitchler oyun bozacak seviyede değiller. Ben de sadece oyunun buglı kısmına odaklanıp çok iyi yaptığı yönleri kaçıracak kadar hastalıklı oranda müşkülpesent biri değilim. Oldukça kaliteli bir yapım.

Son kalemiz CD PROJEKT RED hala zam yapmadı. İnşallah zam yapmaz diyeceğim fakat bir ton kötü oyun zam yediyse bile bunlar hayli hayli zam yemesi gerekir diye düşünüyorum. Alacak olan hemen almalı. Özellikle Witcher serisini.

Fiyatlar yayıncı tarafından mı düzenleniyor bilgim yok ama CDPR düzenlediyse güzel olmuş. Sanırım dünyada en ucuz 2077 bizim ülkemizde satılıyor. 2077 gibi büyük bir yapım için fazla değil gibi.
Fiyatları yayıncı firma koyar. Yapımcı firmanın çoğu zaman söz hakkı yoktur bu konularda. Fakat CDPR kendi oyunlarını kendi yayınladığı için fiyatı da onlar belirliyor.

Aldım bu sefer:)
1673895870096.png

Dosya Ekleri

• 1673895817292.png
    1673895817292.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 63

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı